Last news in Fakti

11 Март, 2022 22:30 10 656 5

Зодията, която ще ви разбие сърцето

  • любов-
  • връзка-
  • взаимоотношения-
  • разбито сърце-
  • раздяла-
  • неподходящи-
  • зодии

Коя зодия е най-способна да разбие сърцето ви

Зодията, която ще ви разбие сърцето  - 1
Снимка: Shutterstock

Между някои зодиакални двойки може да има вълшебна химия, уважение или приятелство, но това не е гаранция, че те ще имат успешна връзка и няма да се нараняват. Ето кой зодиакален знак най-вероятно ще ви разбие сърцето според вашата зодия, пише Флагман:

Овен - Овен

Овенът иска винаги да е първи, неговата дума да е закон, да е по-силният от двамата и той да води парада. Друг Овен няма да изтърпи това и нещата ще загрубеят. Иначе и двамата са страстни, имат вълнуваща връзка, но постоянно ще се карат, надпреварват и т.н.

Телец - Везни

Телците обичат домашния уют, да се гушкат с половинката на дивана, да хапват домашна храна, да си създават хобита с гаджето. Везните са доста по-общителни и социални, обожават да излизат с приятели и роднини, да комуникират с много хора и само вниманието на партньора не им стига. Това ще нарани Телците.

Близнаци - Рак

Въздушни знаци като Близнаците имат нужда да се смеят много, да флиртуват, да купонясват, дори да играят игрички, за да има тръпка. Водните Раци пък обичат дълбоките разговори за чувствата и болката, искат пълно отдаване от страна на партньора и лоялност. Близнаците ще се ядосат, че Раците не им вярват, ще се обидят и ще станат стресирани.

Рак - Скорпион

Двата водни знака се привличат, тъй като са емоционални, чувствителни, лоялни и приемат връзките сериозно. Но Раците са по-нежни, споделят много повече и са по-открити. Скорпионите са потайни, мистериозни, трудно се доверяват и това ще нарани Раците - те сякаш никога няма да познават и разгадаят Скорпиона.

Лъв - Козирог

Лъвовете ще са привлечени от амбицията на Козирозите. Козирогът е сериозен, постига успех, действа по целите си. Но и Лъвовете са амбициозни и двата знака ще си пречат и ще се надпреварват. Лъва иска цялото внимание да е насочено върху него, а Козирогът често ще го пренебрегва заради работа или мечтите си.

Дева - Стрелец

Девите винаги имат план за действие, спазват правила, премислят нещата, обмислят резервни варианти, много отговорни са. Те имат нужда от човек, на когото могат да разчитат по всяко време и който ще им покаже, че връзката е сериозна и стабилна. Стрелците са големи авантюристи, не правят планове, живеят за мига, общуват с много хора и обичат свободата си.

Везни - Рак

Везните са социални, общителни, жизнерадостни. Искат постоянно да излизат с половинката, да ходят по събития, да се представят като двойка пред приятели, роднини, познати. Раците са домошари, предпочитат да стоят вкъщи, да разговарят основно с гаджето и да обсъждат основно връзката и чувствата си. Това ще обърка Везните - сякаш Раците са несигурни, не искат да се покажат на света и не ценят Везните.

Скорпион - Овен

Скорпионите са изключително подозрителни към хората, леко мрачни, доверяват се много трудно. Потайни са и искат личните неща да остават само между тях и партньора. Овните пък споделят почти всичко, много открити са. Това ще нарани Скорпиона и той ще се чувства предаден - не иска най-близият му човек да споделя подробности за връзката и проблеми на други хора.

Стрелец - Стрелец

Отначало връзката сякаш е едно приключение, което никога не свършва. Но впоследствие става много изморителна. Стрелецът понякога има нужда от човек, който да го връща на земята, за излъчва стабилност, да му помага със задълженията и отговорностите.

Козирог - Везни

Земните Козирози са много практични, работливи и организирани. Поставят си цели, работят здраво и не се изморяват. Отначало ще харесат Везните, защото те ще са глътка свеж въздух и ще ги развличат. Но после Козирозите ще са унили - Везните не са толкова практични, харчат много, ходят по много събития и купуват ненужни неща. Козирозите няма да могат да разчитат на тях и техният начин на живот ще ги стресира, пише teenproblem.bg.

Водолей - Козирог

Водолеите обичат нещата да стават по техния начин. Те са интелигентни, мислят различно и понякога искат остават сами. Имат нужда от партньор, който ще приеме тяхната жажда за свобода, ще ги подкрепя в нестандартните им идеи и избори. Козирозите ще ги наранят, тъй като те спазват правила, обичат традициите и се плашат от новото и различното. Те ще укоряват Водолея.

Риби - Овен

Рибите са интуитивни, емоционални и раними. Трябва им време, за да разберат какво чувстват, да се доверят на партньора и просто искат нещата във връзката да се случват по-бавно. Нетърпеливите Овни няма да издържат на това, те са много страстни, действат на момента, импулсивни са. Рибите ще се чувстват длъжни да бързат във връзката, сякаш Овните ги притискат. Иначе Рибите се възхищават на силата, която проявява Овена в продължителните връзки.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Милен

    2 1 Отговор
    На мен един стрелец ми разбива сърцето 🙁🙁🙁
  • 2 Виталия Винокурова

    7 2 Отговор
    Миме, овен-мъж и овен-жена в семейство си е абсолютна корида.
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бгбг

    1 3 Отговор
    Любовта не съществува.
  • 5 Айде пак свободни съчинения

    4 0 Отговор
    Чувствам се стресиран.