Независимо дали вярвате в астрологията или не, информацията никога не е излишна. Разберете дали сте типичен представител на зодията си по отношение на любовта и дали има черти, които още не сте забелязали в себе си. Вижте какви са слабите и силните ви страни в любовта:

Овен

Първото нещо, което трябва да знаят мъжете за жената Овен е нетърпимостта й към несигурността. Демонстрирането на спокойствие и увереност печелят много червени точки пред тази жена с труден характер и нежна душа. Честността за нея е изключително важна. Тя определено не би търпяла демонстрациите и постоянните претенции, нали?

Жената Овен е умна, обича предизвикателствата и приключенията. Никога не е типичната майка–орлица. Не обича да слуша постоянни оплаквания от партньора си. Предпочита да има до себе си герой, който може да се справи с всичко, дори да убива чудовища. Жената Овен обожава мъжете, които са успели без чужда помощ – тези, рискували да се провалят, но въпреки всичко успели да завладеят всички. Тя ги приема като пример за самата себе си. Дамата Овен очаква мъж, който да й позволява да осъществи амбициите си. Най-добрият вариант за нея е мъж достатъчно сигурен в себе си, за да й даде достатъчно свободно пространство и й позволи да бъде себе си – енергична, страстна и самостоятелна. Жената Овен обича химията в началото на връзката. След като веднъж се е влюбила, тя обикновено прощава грешките и е толерантна и разбираща с мъжа до себе си, особено ако нейните нужди са добре разбирани от половинката й.

Телец

Жената Телец се управлява от Венера, факт, който се отразява на вкуса й. Тя е дама, която обича да бъде глезена. Момичето Телец обожава мъжете, които никога не са се проваляли в опитите си да я накарат да се почувства специална и красива. Следователно основните атрибути на роматиката за нея са – добра вечеря, голям букет цветя, гурме шоколади, дълги разходки, вечеря на свещи и други подобни. Въпреки, че изглежда сговорчива, за нея е особено важно да има задълбоченост и сигурност в любовните отношения.

Жената Телец обича хубавия живот и затова иска да направи възможно най-мъдрия избор, когато става въпрос за партньор за цял живот. Когато е обвързана, не си пада по игричките и разиграването. Тя очаква от партньора си ти да има класа, вкус, маниери, дух, чувствителност. Освен това, задължителни са и доброто образование, стабилното семейство и прочее. Той трябва да бъде верен и стабилен, защото жената Телец очаква същата отдаденост, каквато самата тя е готова да даде. Движещата сила за нея е лоялността. Веднъж срещнала мъжа, който се вписва в изискванията й, няма да се разколебае да пренебрегне собствените си нужди заради тези на партньора си.

Близнаци

Личността на момичето Близнаци има много различни страни. Всичко, което тя иска е човек, съвместим с всички превъплащения на Близнаците. Тя обича да се влюбва - от откраднатите погледи до закачливите намеци, тя обича тръпката от началото на връзката. Дамите Близнаци са много борбена и не си падат по половинчатите неща. Може да са флиртаджийки, но не обичат да изневеряват. За жената Близнаци е важно да усеща привързаността на своя партньор и да чувства разбиране към своите противоречащи си нужди за свобода и сигурност. Тя е придирчива при избора си на половинка. Жените Близнаци често търсят съюзник за своите щуротии и в следващия момент искат от него да е сигурен и стабилен.

Непредсказуемостта и приклююченията са определящи за същността на Близнаците. Една истинска представителка на Близнаците винаги е готова да разширява хоризонта си. Тя обича да си бъбри нон-стоп с половинката си. Благословена е и с брилянтно чувство за хумор и е много общителна. Лесно се вписва и винаги е предпочитана компания. Всъщност дамите Близнаци имат постоянен стремеж към нови знания, затова запълват живота си с приятели и разнообразни дейности. Да наблюдаваш хората може да бъде дори хоби за жената Близнаци.

Рак

Тя е чувствителна и силно интуитивна личност. Жената Рак се нуждае от партньор, който да уважава безбройните й емоции и колебаещи се настроения. Тя може да е доста срамежлива на първите няколко срещи. Все пак това е времето, във което се настройва на вълната на другия човек. Момичето Рак има нужда да е сигурна в надеждността на партньора си преди да се отпусне напълно. Жените Рак се нуждаят от стабилност и обикновено са привлечени от уверени и подсигурени мъже.

Идеалният партньор за нея трябва да бъде едновременно стабилен и нежен. Сърцето диктува постъпките на жената Рак. Тя вярва в нуждата от многото дребни стъпки, които трябва да бъдат изпълнени, за да гарантират, че си с правилния човек. Когато се влюби, може да стане обсебваща за партньора си. На жената Рак й е нужно много време, за да се почувства сигурна и влюбена. Държи на пълната отдаденост на половинката си - само така тя може да бъде спечелена. Семейството и приятелите на дамата Рак са едно от най-важните неща за нея, затова тя очаква партньорът й да се разбира с всички тях. Това е признак, че приемаш връзката си сериозно и останалите трябва да стоят настрана.

Лъв

Жената Лъв кара мъжете да се обръщат след нея, където и да отиде. Тя излъчва толкова много топлина, светлина и енергия, че хората са естествено привлечени от нея. Жизнерадостна и духовита, тя може да освети ярко всяко място. Влюбването кара светът на Лъвицата да се върти. „Стил” е нейната мантра, затова и очаква половинката й да премине всички граници когато я ухажва - рози, шампанско, разходки на лунна светлина, скъпи подаръци. Жената Лъв процъфтява когато вниманието е насочено към нея, а да бъде пренебрегната и игнорирана е нещото, което никога не би простила.

Обикновено семейството и работата се развиват добре при дамата Лъв, но е възможно любовният й живот да не е чак толкова розов. Когато чувства, че е сериозно обвързана, успява да нагоди ангажиментите си така, че да се справя с всичко и намира баланс. Тя държи на лоялността и лесно очарова околните със своята топлина и щедрост. За нея е изключително важно да се чувства уважавана и обичана когато има връзка. Въпреки това, понякога понася и големи страдания, защото пренебрегва знаците за възможен провал на отношенията, заслепена от щастливите моменти и надеждите в началото на връзката.

Дева

Жената Дева е перфекционист и нейната половинка не бива никога да забравя това. От друга страна обаче, тя е чувствителна и нежна натура и е склонна да пренебрегва някои тривиални грешки, ако усети уязвимост в половинката си. Това кара дамата Дева да се чувства независима. Тя е готова да се справи сама с всички проблеми във връзката и го прави стига да се чувства уважавана. Тя винаги хладнокръвно наблюдава и не забравя дребните неща.

Жената Дева е склонна да поставя под съмнение всичко отново и отново, докато бъде напълно удовлетворена и сигурна, че всичко е така, както й харесва. Тя е интелигентна и рационална, затова не е никак лесно да бъде убедена в нечие чуждо мнение, освен ако то не бъде подплатено с факти и проучвания. Никой не трябва да очаква от нея да приеме мнението на половинката си, само за да погали егото му. Възможно е да бъде сантиментална и романтична в любовта, но със сигурност не и наивна.