Сексуална съвместимост на зодиакалните знаци. Астрология за съвместимост стъпка по стъпка

Когато сексуалната съвместимост се разглежда според хороскопа в синастричната карта, тогава анализът трябва да се извърши, като се вземат предвид три нива - най-ниското (пол), средното (ерос) и най-високото (духовност).

Съвместимост на сексуалния хороскоп: Плутон и Луна

Долното ниво е полът, който се определя от двойката Плутон и Луната. Желателно е Плутон да принадлежи на мъж, а Луната на жена. По отношение на пола е важно да се вземе предвид позицията на тези планети, а не само традиционно разглежданите аспекти между Марс и Венера. Плутон е отвореният израз на нашите инстинкти, нашето подсъзнание или, по-точно, нашето несъзнателно либидо. Луната е пряк израз на емоционалната природа, несъзнателните чувства.

За да анализираме сексуалната съвместимост според хороскопа, на първо място, ще анализираме всеки от партньорите на въпроса - как всеки от тях поотделно се отнася към секса? Гледаме какво преобладава в космограмата – Ян или Ин, или евентуално Дан.

Ян: Овен, Близнаци, Лъв, Везни, Стрелец, Водолей.

Ин: Телец, Рак, Дева, Скорпион, Козирог, Риби.

С YIN космограма ще имате много, много негативно отношение към секса. За космограмата ЯН сексът ще бъде висок. DEN - отношението ще бъде безразлично.

Да предположим, че във вашата карта на човека има квадратура между Луната и Плутон. Квадратурата е аспектът ЯН, което означава, че той ще се отнася към секса много, много положително.

Ако Плутонът на човека е доста силен и положителен по отношение на кармичния статус, Луната е средна и леко отрицателна по статус, тогава ЯН аспектът и ЯН космограмата също са между тях. Тогава можем да кажем с увереност, че той има умерено положително отношение към секса, тоест „с хладнокръвие“. Изцеден - добре, не - също добре, ще спя. Но все пак, по време на определени транзити на Луната към наталната Луна, сперматозавър може да се събуди в нея за известно време. И тогава в контакт той ще бъде яростен и неуморен.

Някаква негативност на Луната в космограмата на мъж с интелигентна жена само ще допринесе за развитието на самочувствие в него. Самочувствие не само в сферата на секса, но и в много други също толкова важни области на дейността му. Ако той се чувства достатъчно нормален в сексуално отношение, самочувствието му се повишава и това винаги е добре.

Ако мъжът има YIN космограма с описаните по-горе данни, тогава той няма да търси упорито сексуален контакт. Той няма да търси контакт натрапчиво и скучно, обяснявайки неговата необходимост, а просто ще изчака партньорката сама да „падне на главата му“.

Да предположим, че човек има леко зъл Плутон, Луната е силна и мила. Аспектът между тях е ЯН, а космограмата е ЯН. Такъв мъж се отнася много добре с всички жени, той е едновременно мил и учтив, дори някъде рицар, но след като се „скъса“ с един или двама партньори, за трети път ще влезе в контакт с жена само в два случая : ЯН аспектът на транзит на Марс до натален Плутон или под силно лунно влияние на жена - това обикновено води до много дълги сексуални връзки, в които мъжът не е съвсем мъж, а жената не е съвсем жена. Няма борба за лидерство, тук всеки заема мястото си, тук всичко е наред, тук всичко е наред.

И последният вариант: същият човек, но с ИН космограма. Това вече е очевидна импотентност. Плутон е слаб, Луната е силна и мила. Той няма никаква представа за психологическата и физическа разлика между мъжа и жената и третира двата пола почти еднакво. Това е наистина мил, културен човек, готов да помогне на всеки и във всичко, с изключение на въпроса за секса, разбира се ...

Сексуална съвместимост според хороскопа: Марс и Венера

Второто ниво на сексуална съвместимост е двойка Марс и Венера. За да се анализира сексуалната съвместимост според хороскопа, е необходимо да се споменат два вида любов: страст и духовна любов. Помислете за мъжкия Марс и женската Венера. Отново същият въпрос – способен ли съм на земна любов, на страст? Гледаме, ако няма аспект между планетите, това означава, че не е способен.

Анализирайте вашата космограма и започнете да сравнявате с космограмата на вашия партньор. Ако Марс и Венера взаимодействат в космограмите на партньорите, тогава възниква връзка от емоционален характер, т.е. удовлетворение или неудовлетвореност, хармония или дисхармония на взаимоотношенията.

Марс носи активното начало, Венера, естествено, възприема. Да предположим, че космограмите на партньорите имат едно и също начало, да речем – ЯН, Марс и Венера също са свързани от ЯН аспекта, да кажем опозицията. Страхотно, в нормалната версия това е взаимно допълване. Венера няма ум, Марс няма ум, на какво се основава бракът?

Ако Марс е „по-нисък“, тогава това е инстинкт, страст към притежание, а в този случай любовта ще бъде бурна страст. Венера е готова да приеме всичко, като планета Ин, а Марс е готов да даде всичките си инстинкти, цялата си сила, цялата си ярост. Ако Марс е толкова „нисък”, животински, инстинктивен, тогава този брак ще се основава на това, което Марс дава, а Венера взема, спестява.

Само ако има дисбаланс по отношение на нивото, т.е. Венера е не само възприятие, но и начало на любовта, а любовта винаги е отдаване, а Марс ще остане на същото ниво. Ще има дисбаланс.

Или обратното: Марс се издигна "нагоре" - контролирана воля, Венера седи и чака, а той седи, чертае космограма. Тя ще изчака, ще изчака и ще си легне. Това е, съюзът свърши, нивата се разминаха.

Но такъв вариант също е много възможен: Марс на мъж в ЯН аспект към Венера на жена и Венера на мъж в Ин или творчески аспект към Марс на дама и в този случай любовта се оказва не съвсем любов. Необичайна любов. Има елементи, които не са характерни за нея. Например робство, зависимост, деспотизъм и др. Любовта не позволява това. Е, колко съвместими са любовта и робството?

За да се анализира сексуалната съвместимост според хороскопа е важно да се погледне природата на планетите: това е лошо за Марс в Телец, тъй като Марс е насилствена планета, а в Телец е в изгнание, т.е. вътре. И в този случай човек винаги трябва да се контролира.

Паднал Марс - това е същият проблем, но умножено по N пъти, всичко е вътре. Падналата Венера в Скорпион е малко по-различна - тя също е вътрешна любов, но в Скорпион това е агресивна любов, покорна любов, любов, която не пренебрегва никакви средства за поробване на същия Марс.

Сексуална съвместимост според хороскопа: Слънце, Луна и Нептун

Следващото ниво на сексуална съвместимост е най-високото, в което участват Слънцето на мъжа и Нептун на жената, Луната на жената е Нептун на мъжа, а това е една от най-висшите форми на любов, идеалната любов. Най-висшата форма на любов няма реален обект и се отнася до някои трансцедентални нива на чувства, за които Нептун е отговорен. Тук като цяло не е толкова важен обектът, а е важно какво мисли човек за обекта.

Обобщавайки горните нива на сексуална съвместимост, трябва да се отбележи, че първо трябва да се анализира как човек възприема секса като цяло и след това да разгледа сексуалната съвместимост.

Пълният анализ може да помогне на всяка двойка да се разбере, да избегне разочарования и предателства в бъдеще. За да се анализира сексуалната съвместимост според хороскопа, е важно да се добави, че относителното положение на лунните възли, Лилит и Селена също играе огромна роля. И тези точки могат фундаментално да променят както качеството на съвместимостта, така и нейната посока.

Елена Исаева, астролог

Познавайки датите, местата и часовете на раждане (поне приблизителни) на двама души, можете да изградите хороскоп за съвместимост по дата на раждане. Този съвместен хороскоп (наречен синастрия в астрологията) ще възможно най-индивидуално. Позволява ви да идентифицирате всички проблемни моменти в една връзка и да покажете всичко положително, което е и/или може да бъде между партньорите.

Дешифрирането на такъв хороскоп (текстуалната му интерпретация) дава конкретно практически съвети(включително от гледна точка на астропсихологията) за изглаждане на негативните аспекти на взаимоотношенията и максимално разкриване на положителните.

3 опции за съвместимост по дата на раждане:

    1. Въобще няма отрицателни страни или са много по-малко от положителните.. В този случай практически няма проблеми във връзката, поне в началото: всичко е лесно и приятно. НО! В такава връзка няма това, което се нарича "светлина". И за съжаление, въпреки цялата си лекота и безпроблемност, след известно време те ще се изтощят, хората ще станат като непознати един за друг. Колкото и странно да изглежда, но в такива случаи е препоръчително да се подчертаят негативните страни на връзката , което евентуално предизвиква конфликти, спорове и дори скандали, но определено добавя "светлина". Особено ако връзката продължава дълго време. Това ще запази връзката жива и по-дълго.

  1. Има много отрицателни аспекти, но по-малко от положителни. Това са най-обещаващите връзки. Отрицателните аспекти ще дадат енергия за постоянното обновяване на отношенията, ще внесат самата „светлина”, която понякога толкова липсва само с положителни аспекти. НО! Отрицателните аспекти понякога изискват доста дълъг и труден т.нар. работа, когато вие и вашият партньор, както се казва, свикнете един с друг, научите се да се разбирате и приемате такива, каквито са. И в този случай, знаейки какви точно са проблемите във връзката ви, може да помогне много. И след като работите вън, след известно време, негативните аспекти ВИНАГИ стават положителни и дори с голям потенциал и енергия. Хората започват да живеят, както се казва, душа в душа.
  2. Има много негативни аспекти, повече от положителни. Това е може би най-трудният вариант на връзката. И вие, и партньорът ви ще трябва да работите много усилено, преодолявайки негативните аспекти на връзката. Най-вероятно ще имате много разногласия и спорове, стигайки до скандал. В този случай е просто необходимо всеки партньор ясно да осъзнава и разбира корените на всички конфликти и активно да действа за изглаждането и смекчаването им.След известно доста дълго време това със сигурност ще даде плод и връзката ще стане още по-хармонична, отколкото в вторият вариант. Освен ако, разбира се, партньорите не се разделят след поредната кавга завинаги.

Във всеки случай изграждането на взаимоотношения е несравнимо по-лесно, когато знаете, че трудностите с партньора не са породени от неговото умишлено негативно отношение, а само от аспекти на вашия хороскоп за съвместимост. Особено ако партньорът също се стреми да отработи всички негативни аспекти заедно с вас, постигайки истинска хармония. Може би това е истинското щастие! 🙂

Синастрията се изгражда автоматично БЕЗПЛАТНО. Той съхранява в кодирана форма цялата информация за миналото, настоящето и бъдещето на вашата връзка.

Ако не знаете точното време на раждане на единия или на двамата партньори, посочете 12:00 и след това разгледайте всички аспекти в тълкуването, с изключение на тези, в които една от аспектираните планети е Луната и Меркурий. Според тях най-вероятно съветът ще бъде неточен. За всички други планети кореспонденцията все още ще бъде доста висока.


За да изчислите и изградите своя хороскоп за съвместимост по дата, моля, попълнете данните за двамата партньори във формуляра по-долу.

ТОЙ ЛИ Е
име
Дата на раждане на годината
Време на раждане мин.
Град на раждане
латинскиписма
ТЯ Е
име
Дата на раждане януари февруари март април май юни юли август септември октомври ноември декември на годината
Време на раждане 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ч. мин.
Град на раждане
латинскиписма

Ако имате проблеми при работа с този раздел на нашия сайт, моля, свържете се с администратора чрез , директно по имейл [защитен с имейл]уебсайт: ние ще отговорим в рамките на 30-40 минути. Можете също да се обадите на: +7 969 062-0850.

При раждането всеки човек развива индивидуална космограма. Това е карта на рая точно в момента, в който новороденото пое първото си дъх. Тази карта сякаш отпечатва върху човек енергията на знаците и планетите, които по това време се намират в необятността на Вселената. Всеки има своя космограма, лична, специална. Синастрията (съвместимостта) помага да се определи най-подходящият партньор.

Какво е синастрия?

Синастрията е сложен анализ, цяло изкуство. Астролог, сравнявайки хороскопите на двама напълно различни хора, оценява потенциала за тяхното взаимодействие, съвместимост. Често това се отнася до емоционалните взаимоотношения, но изучаването на синастрията играе важна роля в бизнеса (взаимодействието на партньорите) и в отношенията между родители и деца. Например, ако бизнесмен е наел опитен професионалист, но той и той са настроени на различна умствена честота, нещата няма да вървят добре. Ще има постоянно придирки, упреци, раздразнение. Това е мястото, където синастрията (съвместимостта) ще помогне: ще ви позволи да направите обективни заключения, да разберете какво не се получава във взаимоотношенията, дали изобщо си струва да продължите сътрудничеството. Разбира се, сексуалната, емоционална съвместимост играе важна роля, но е много по-важно да се види дали хората си съвпадат духовно.

синастрия. Методи

Има две групи синастрични методи. Първият включва тези, при които се изследва съвместимостта по дата на раждане, синастрията на производните (карти на прогресията). В този случай се взема картата на единия партньор и се комбинира с данните на другия, след което се анализира синастрията, която се образува между тези карти. Вторият метод създава един вид интегрална карта - индикатор за средноаритметичната стойност. Този метод разглежда много подробно всички аспекти на синастрията, анализира и прави определени заключения за взаимоотношенията. Важна роля играят аспектите, които формират планетите на партньорите. Брачните аспекти ви позволяват да анализирате синастрията на съединението на Луната в един със Слънцето в друг партньор. Още по важност се открояват личните планети - от Меркурий до Плутон.

Важни са аспектите на Луните, те показват възможността за дългосрочно съжителство, когато са важни подсъзнателните реакции. Бизнес отношенията се анализират от друга синастрия - съвместимостта от Слънцето. Сексуалните, чувствени компоненти характеризират аспектите на Марс и Венера. Intellectual анализира синастрията към Меркурий и Юпитер. Сатурн може да говори за това кога партньорът е готов да се съгласи с определени аргументи. Може да останете с впечатлението, че хората, родени по едно и също време, могат да бъдат идеални един за друг. Но често, ако имат едни и същи светила, могат да възникнат подобни проблеми. За анализ (синастрия на съвместимост) компетентен астролог ще може да състави решетка. Планетите на единия партньор са нарисувани вертикално, а другите планети хоризонтално. Пресичанията на колони и редове ще помогнат да се определи връзката на синастрията.

Аспекти на съвместимост в синастрията

Мощните взаимодействия са връзки между фиктивни точки и връзки на планети в синастрията. Силните чувства на прилика, разпознаване зависят от взаимодействието на участващите планети. Опозицията представлява полярността и силата на взаимното привличане на противоположностите. Тя може да разкрие не само чувство за взаимно допълване, но и несигурност и конкуренция. Случва се да има тенденция към „люлка“ или „пинг-понг“, когато от една страна партньорът показва енергията на своята планета, а от друга я изравнява. Може да има ефект на конфронтация, противопоставяне и дори възпрепятстване. Трините и текстилът са течни аспекти, те помагат за по-лесното смесване на двете енергии на точки или планети. С тях често се случва взаимно разбирателство и топло взаимодействие. Тези аспекти, за разлика от връзката, не предизвикват непременно привличане, но са много добри за взаимоотношенията. Ако синастрията (съвместимостта) има аспекти като тригони, тогава това показва, че енергиите са перфектно комбинирани, секстилите показват взаимодействието на енергиите. Ако в синастрията се наблюдават квадратури, това показва наличието на енергии, върху които трябва да се работи. Ориентираните към растежа хора обмислят тези аспекти и мислят за следващите стъпки.

Асцендент в синастрия

Всеки човек има свое „телесно его“, което се изразява чрез индивидуални маниери. Езикът на тялото е асцендент. Той също така показва как сме в състояние да управляваме ежедневните проблеми, определя нашите поведенчески реакции и способността да стартираме нови проекти. Естествено, когато синастрията показва, че асцендентът на единия в космограмата е аспектиран от планетата на другия, реакцията става много забележима. Често има просто привличане на физическото тяло, но цялото "телесно его" реагира и това се проявява не само в маниери, но дори и в походката и дрехите на асцендента.

Богиня на любовта Венера

Много хора знаят каква роля играе в митологията.В астрологията предоставя ценна информация за това как асцендентът се проявява по въпросите на сърцето. Венера не само е управител на романтичното влюбване, но и като цяло показва избора ни на удоволствия като цяло. Мнозина са се сблъсквали с факта, че са привлечени от онези хора, които не разбират духовно. Защо човек се влюбва? Понякога това може лесно да се обясни, а понякога привличането е просто ирационално. Как е съвместимостта в любовта? Синастрията може да даде отговор на този въпрос. Венера управлява привличането. Със сигурност има и други фактори, но тази планета е носител на романтика, удоволствие и съюз. В синастрията тя е една от най-важните. И ако вземем предвид аспектите в силните, дългогодишни бракове, тогава те определено ще имат присъствието на Венера. В космограмата на всеки човек, откривайки Венера, можете да дешифрирате как той се отнася към любовта, проявява се в отношенията. Сравнявайки космограмите на двама души, можете да определите разликите и приликите. Синастрията ще покаже дали общите фиктивни точки на светила на аспектите на един партньор с друг.

Венера в синастрия

Аспекти Слънце - Венера. Такива аспекти са полезни за всяка връзка. Създава се хармония, има общи интереси. Човекът Слънце винаги става по-красив и любящ в присъствието на Човека Венера. За мъжа Венера мъжът Слънце изглежда интригуващ и очарователен. Такава комбинация се характеризира с удовлетворение един от друг.

Аспекти Луна - Венера.Такива аспекти изглаждат някои от трудностите в отношенията. Въпреки че не са имунизирани срещу възходи и падения, различни разногласия. На първо място тук, може би, приятелството, а не сексуалността. Тези хора винаги изпитват нужда да се виждат, да бъдат в една компания, да проявяват грижа и нежност в двойка. Целостта на една връзка може да бъде подкопана от мълчание по въпроси.

Аспекти Меркурий - Венера. Често между партньорите има общи интереси. Връзките са пълни с всякакви разговори. Ако има аспекти като куинконкс, квадратура, опозиция, тогава някои недоразумения често прекъсват връзката. Понякога партньорите говорят твърде много помежду си, дори чакат на опашка, за да говорят възможно най-скоро.

Аспекти на Венера - Венера. Тригон, секстил, връзка говорят за съвместимост на отношенията. Лекота и комфорт се създават в съюза на партньорите. Изразът на обич и любов е доста различен за всеки, но заедно дават хармония. Quickons стимулират привличането. Квадратът и опозицията показват привличане, въпреки че понякога може да бъде разочароващо.

Аспектира Марс - Венера.Класически аспект за много връзки. Но често те могат да причинят безпокойство. Ако обмисляте съвместимост по дата на раждане, синастрията показва всякакви аспекти между тези планети, знайте, че тук ще присъстват както романтичното привличане, така и сексуалността. Но ако излезе извън контрол, тогава синастрията може да се превърне в разрушителна сила.

Юпитер в синастрия

Ако Юпитер от космограмата на единия партньор формира поне някои аспекти с асцендента на другия, тогава могат да възникнат специални взаимоотношения. Мъжът Юпитер винаги дава на партньора си полза от съмнението. В енергията на планетите на партньорите той винаги вижда положителна енергия, търси и намира добри страни. Не е привързан към негатива. Юпитер в една връзка се характеризира с ролята на „баща“, който вижда положителното в детето си и се стреми да го развие. Това не е вид „бащинство“, когато родител просто си затваря очите за лошото и идеализира детето си. Просто той винаги иска да развесели, да помогне и искрено се радва на успеха на партньора. При връзката на Юпитер с Венера той непрекъснато ще я насърчава и дори ще забрави някои неправомерни действия. В такава връзка Венера винаги ще бъде свободна да изразява своите романтични желания, предпочитания. Ако се интересувате от синастрия (съвместимост), опитни астролози ще ви помогнат да я изчислите. Наличието на аспекти на Юпитер ще покаже, че връзката може да бъде много полезна. Други противоречиви аспекти могат да избледнеят на заден план. Дори двойката да се раздели, тя ще го направи доста приятелски, в добрия смисъл.

Марс - бог на войната

Марс в астрологията е планетата на сексуалните изражения. Аспектите на Марс е по-вероятно да показват животински желания. Ако Венера управлява романтичните отношения, то Марс - животински нужди за секс, задоволяване на желанията. Важно е да се отбележи, че присъствието на Марс в синастрията не показва, че той има нужда да остане с партньор завинаги. Ако в синастрията е посочена нулева съвместимост, изобщо няма да има връзка и не очаквайте допълнителни връзки от такъв асцендент. Ако все още има някои любовни аспекти, тогава силният Марс ще се прояви главно в спалнята. Присъствието на Марс в синастрията не е толкова показателно за сексуалността, колкото аспектите на Венера, връзката няма да бъде толкова богата и възхитителна, но на основно ниво те могат да се считат за доста задоволителни.

Аспектите на Слънцето и Марс са по-показателни за присъствието във връзката на физическо привличане и някакъв вид действие. Ако има напрегнати моменти, тогава връзката е изпълнена с конфликти. Аспектите на Луната - Марс са много сексуални, но тук често присъстват прекомерно противоречиви, домашни кавги. Връзката Меркурий-Марс показва вълнуващи, страстни разговори. При най-малкото напрежение те веднага прерастват в кавги. Аспектите на Нептун-Марс са сексуалното привличане, но когато е стресирано, то може да бъде разрушително в една връзка. Най-трудно е Сатурн-Марс. Ако партньорите не могат постоянно да работят върху връзката си, тогава разочарованията, напрежението и препятствията ще станат просто непреодолими.

Хороскоп за съвместимост - синастрия по дата на раждане

Синастрията по дата на раждане анализира партньорите, като търси тяхната съвместимост според аспектите на планетите. "Sin" се превежда като съвместимост, "astro" - звезди. Две астрологични карти са комбинирани в един чертеж и това дава възможност да се изучават различни синастрични аспекти, които бяха споменати по-горе. (синастрия) с декодиране се тълкува от астролозите като най-точната прогноза за отношенията между двойките. През целия си живот се срещаме със стотици, хиляди хора и само няколко от тях могат да хармонизират с нас в духовни или сексуални отношения.

Хороскопът "Синастрия по дата на раждане" ще помогне да се разкрие партньор и да се открият скритите черти, които са характерни за този конкретен човек. Лесно е да разберете дали партньорите свързват само физическото привличане, или има други аспекти на връзката. Анализът на картите ще покаже в кои области сътрудничеството е възможно и в кои е напълно неприемливо. Синастрията ще ви даде възможност да разберете дали сте склонни към самоизмама и заблуди в една връзка и като цяло дали е възможен брак с партньор. Колкото повече синастрични аспекти имате, толкова по-обещаващо е развитието на връзката ви. Аспектите ще кажат коя връзка доминира – флирт, любовни отношения, бизнес партньорства или възможност за брак.

Секс в синастрия

В синастричната карта, като се имат предвид сексуалните отношения, е необходимо да се разграничат три нива: пол (долно), ерос (средно), духовност (най-високо).

По-ниско ниво. Традиционно сексуалната съвместимост в синастрията се разглежда чрез такива аспекти като Венера, Марс. Но си струва да се отбележи, че двойката Луна-Плутон също играе важна роля в тези отношения. Важно е, когато мъжът е Плутон, а жената е Луната. Плутон е ясно изразен аспект на нашето несъзнателно подсъзнание, либидото. Луната е израз на природата, необясними чувства.

Средно ниво. Венера и Марс управляват тук. Вижте синастрията: ако няма аспекти, тогава двойката няма способността за земна любов, страсти.

Най-високо ниво. Тук Слънцето е мъж и Нептун е жена или Луната е жена, а Нептун е мъж. Идеалната любов, нейната най-висша форма. Любовта няма реални обекти, чувствата са скандални и Нептун е отговорен за това. В този случай самият обект не е толкова важен, колкото мислите и отношението на любовника към него.

Как да определим Венера в знака на зодиака? Как тази планета влияе върху живота на хората? Ще отговорим на тези и много други въпроси в тази статия. Жените и мъжете се опознават, губят главите си и започват да изграждат взаимоотношения. Продължителността на техния роман зависи от знаците на зодиака. Поставянето на звезди на небето винаги е привличало вниманието на хората. Веднага след като се появи науката астрология, учените успяха да разкрият някои от тайните на Вселената.

Въздействие

Известно е, че положението на планетите и звездите влияе върху нашето същество, характер и способност да обичаме. Венера има много силен ефект върху нашия чувствен живот. Има мнение, че знаците на зодиака могат да бъдат определени с помощта на тази планета.

Ако знаете месеца на раждане на партньора си, лесно можете да разберете всичко за неговите тайни желания, предпочитания, мечти. С помощта на тази информация ще можете да поддържате страстна любов дълги години. Астрологията ни предоставя изключителен инструмент за разбиране как да намерим истинския път към сърцето на любим или законен съпруг.

Поставяне на планетата

Повечето хора не знаят какви свойства има Венера в знаците на зодиака. Известно е, че годината се състои от 12 месеца, всеки от които е причислен към едно от съзвездията. Ако все още не знаете зодията си, потърсете рождения си ден в таблицата. В резултат на това ще намерите много полезна информация за себе си, за вашата съвместимост с колеги и познати в работата, любовта, бизнеса, приятелството и, разбира се, в секса.

Срок на валидност на подписа

име

близнаци

Скорпион

Всеки знак на човек надарява със специални качества. Ето защо някои хора не могат да се разбират - тяхната съвместимост е малка, може би изобщо не съществува. Често се казва, че хората са различни. За съжаление, източникът на различията се крие много по-дълбоко, отколкото си мислим. В крайна сметка звездите определят пътя на всеки човек и избират най-добрия спътник за него.

Как жените и мъжете се намират един друг през разстоянието и времето? Да, просто между знаците се образува някакво придърпване. Не само съзвездията влияят на нашия живот и съдба. Важно е разположението на други небесни тела – Марс, Венера, Слънцето, Луната.

Разбира се, действието на всички планети на Слънчевата система се взема предвид, но именно тези планети оказват най-мощно въздействие върху живота на всеки човек, неговия талант да създава връзки с други хора.

В момента на раждането на бебето планетите и звездите се подреждат в определен ред. В този случай е обичайно да се използва понятието "зодиакална енергия". Това е научна и философска фраза, която всъщност е съществувала. Всъщност всички условия в комплекса даряват човек със заряд от енергия, който го съпътства през целия му живот.

Венера, Марс, Луна, Слънце

Любопитни ли сте да знаете как Венера в зодиакалните знаци влияе върху съдбата на човек? Известно е, че Марс и Слънцето притежават мъжка енергия, а Луната и Венера – женска. Утринната звезда засяга сексуалната и любовната съвместимост на човек, неговата чувствена сфера на живот. В астрологията тази планета винаги се разглежда в позиция спрямо съзвездието на зодиака. Въпреки факта, че Венера има женска същност, тя влияе на мъжете със същата сила.

Какво е Марс? Това светило определя нивото на агресия, независимост, склонност към битка. Това е много мъжествена планета, но засяга и жените. Изследвайки хороскопа на Жана Д'Арк (жена-воин), астролозите установиха, че в момента на раждането й Марс е бил в най-висока позиция. В резултат на това тя получава качества, които не са характерни за жените по това време. Ако рождената й дата беше паднала на следващия ден, историческите книги най-вероятно нямаше да я споменават: Жана щеше да живее обикновен живот.

Луната влияе върху духовния живот на хората. Ако го има в зодиакален знак, човек се ражда замислен, непрактичен. Въпреки това, такива функции са необходими за всички. Всички имаме способността да фантазираме, да мечтаем. Някои дори печелят добри пари от това – писатели, сценаристи, поети. художници. Луната е символ на творчеството.

Слънцето има най-силно влияние върху човек. Тази звезда има колосален размер и невероятно мощна сила на привличане. Слънцето е в състояние да имитира енергийните вълни, които влияят на всеки от нас. Активност, желание за самореализация, характер – това ни дава това небесно тяло в момента на нашето раждане.

Съвкупността от влиянието на планетите и звездите влияе върху съвместимостта на знаците. Тези нюанси са неразделна част от живота на хората. Никой не може да обясни защо сме такива, каквито сме – невъзможно е. Нашата индивидуалност зависи от часа, деня и месеца на нашето раждане. Звездите са благословили хората. Всички жени и мъже придобиват съдбата си спонтанно. Впрочем съдбата зависи само от нас, от нашите качества.

Влияние на Венера

Съвместимостта на Венера е от интерес за мнозина. Тази планета влияе на всеки знак от зодиака по свой начин. С него можете да определите привързаността към един партньор, склонността към придобиване на случайни връзки. еротичен нрав. Една двойка може да научи много вълнуващи неща за себе си, защото сексът е неразделна част от нашето същество. Обикновено се казва, че характеризира такава връзка: „Венера е в Козирог (в Лъв или Овен)“.

Овен

Венера в зодиакалните знаци показва най-удивителните си качества. Когато е в Овен, ефектът му е незначителен. Това не означава, че чувствеността е намалена за тази зодия или любовта е невъзможна. Налични са само малко количество възбуждащи лъчи. Тя се увеличава драстично, когато човек намери своята сродна душа, излъчваща мощна сексуална енергия.

Венера влияе на човек, роден под знака на Овен, така че той никога да не изпита силни чувства. Тук е важно Овенът по пътя си да срещне човек, който знае как да обича без никакви „но“. Именно тогава се придобиват нови качества, засилва се влиянието. Човек просто се отваря, ежедневно натрупвайки сексуална енергия.

Съвместимостта в такива двойки е много висока, но за Овен е рядкост. При човек, роден под този знак, умът и чувствата са съчетани, въпреки че практичността преобладава. Тази ситуация не е най-добрата за жените, тъй като те не са много чувствителни.

Като цяло, за да предизвикаш буря от емоции в Овен, е необходима върховната мъжка енергия.

Телец

Когато Венера се появи в знаците на зодиака, започват да се случват чудеса. В Телец всичко е наред с чувствения компонент на личността. Той има способността да обича, много сексуална енергия. Тези хора знаят как да споделят силата си: дават я на други знаци. Телецът във всеки човек разпалва пламъка на страстта. Мнозина казват, че тяхната сексуална съвместимост има огромна сила. поставен почти по същия начин, така че този знак е съвместим с Телец във всички отношения.

За Телеца е важно да изберете безупречен партньор, който не само заема енергия, но и я връща. Такъв съюз се счита за успешен. Поради активния си характер Девата може да харесва Телците, но нищо няма да излезе от тях. Когато Венера е в Дева, тя я лишава от еротика, а за Телец това е равносилно на смърт.

Ако любовникът има Венера в Овен или Рак, този съюз е обречен на провал. В този случай, след първата нощ, прекарана заедно, Телецът ще погледне партньора със съжаление. В крайна сметка той очакваше повече от него.

близнаци

Знакът на зодиака във Венера, определен от датата на раждане, може да разкаже удивителни неща за човек. Близнаците в секса и любовта са много любопитни. Те не винаги се придържат към границите на позволеното. Такива хора живеят с мотото „трябва да опиташ всичко, дори ако другите смятат, че е странно“. Те могат лесно да намерят сексуален партньор, но не могат да си позволят да установят дългосрочна връзка. Тези хора страдат от същия проблем, който присъства и при Венера в Овен – трудно им е да намерят някой, който е готов да се запознае с тях.

Тези Близнаци, които са родени през първата половина на цикъла си, имат много мощна способност да обичат. Това им помага да установят взаимоотношения, повишава тяхната съвместимост. Такива хора са идентични с героите на романи, тъй като могат ярко да покажат своята чувственост. Това не трябва да се страхува, защото те са доста искрени с вас.

Близнаците мечтаят за Лъв, въпреки че знаят, че той има буен нрав. Ако Лео се появи в тяхната среда, той е първият кандидат за вихрен роман.

Рак

Знакът на зодиака във Венера по дата на раждане е напълно лесен за изчисляване. Можете да използвате специалните астрологични таблици "Ефемерида", които съдържат координатите на тази планета за всеки ден в знаците на зодиака. Жените и мъжете, родени под знака Рак, страдат от специфичното разположение на Венера. Любовта им не е страстна - по-скоро е майчина. Те нямат степента на чувственост и сексуалност, от която повечето партньори се нуждаят, тъй като Венера в Рак има отрицателни качества.

С тези хора е уютно и добре, като в собствения си дом. Те имат комплексно отношение към секса – смятат, че той е необходим предимно в брака, нищо повече. За другите зодии този подход може да изглежда унизителен, защото искат истинска интимност. Когато се намира в Рак, тя дарява подопечните си с всички чувствени положителни качества, с изключение на сексуалността.

Ако Раците са свързани със знак, който има идентична енергия (например с Овен или Везни), тогава за тях става по-лесно. Между другото, при такива двойки привличането може да отсъства напълно. Венера в Рак е жалко за брака, но има положителен ефект върху приятелствата, в които няма секс.

лъв

Зодиакалният знак във Венера придобива зашеметяващ характер. Тази планета в Лъв е в състояние да създаде приказка. Сам по себе си този знак е горд, силен, презира провал. В секса и любовта той става още по-взискателен. По-слабите знаци се страхуват от него и не искат да създават връзка с него. Силните се възхищават, откривайки неочаквания плам, с който Лео се опитва да докаже превъзходството си.

Този Лъв, който е роден през втората половина на цикъла си, има голямо сърце. Понякога дори много. Този нюанс го насърчава да предаде. Ако Венера в Овен или Рак ограничава подопечния си от сексуална агресия, тогава в Лъв тя се превръща в ненадежден покровител.

Хората, родени под този знак, могат да направят страхотна връзка с Близнаци, които винаги експериментират. Венера на Лъв се превръща в колекционер на победи над противоположния пол, така че внимавайте да се увличате с толкова добре възпитан, но упорит партньор.

зодия Дева

Когато знакът на зодиака е във Венера, свойствата му се променят. Тази планета превръща Девата в специална емблема с разочароваща прогноза. Тези хора не знаят как да обичат. Те оценяват партньора, неговата сила, качества. Девата трябва да бъде обичана, защото тогава става по-хубава. Това състояние не е съвсем типично, защото е изцяло насочено към съзерцанието на любовта. За Девата е важно да получава комплименти. Едва тогава тя може да каже: „Ах, малко съм влюбена“.

Венера практически не оказва влияние върху сексуалния свят на Девата. Под влияние на първото впечатление, получено от партньор, тези хора може да са активни за известно време, но в бъдеще се отпускат от ситуацията. Разбира се, подаръци, молитви, изповеди могат да съживят тази страст. Както можете да видите, връзката на Дева с други зодиакални знаци е много объркваща.

Лесно може да се влюби заради първото впечатление, но едва ли ще има съвместен живот. Девата иска да критикува всичко. Това нейно качество в любовта все още може да се прости, но в леглото е фатално. Много знаци го отхвърлят поради непрестанни забележки.

Везни

Как да изчислим зодиакалния знак във Венера? Този въпрос си задават почти всички. Но помислете сега за Везни. Това е мощен знак. За някои Везните може да изглеждат ледени, а не страстни. Това не е вярно. Жените и мъжете, родени под този знак, знаят как да омагьосат половинката си с прелестите си. Ако успеете да преминете изпитанията им, можете да сте сигурни, че тази връзка ще донесе много радост, ухажване и любов. Везните знаят как да покажат чувствата си. Естествено, тази зодия няма да бъде дружелюбна и отворена за всички.

Венера в Лъв се счита за сексуално агресивна, но съюзът на този знак с Везни ще бъде приятелски. Везните ще могат да насочат Лъва по правилния път, а страстта му ще бъде подкрепяна с години. Тези хора имат добра съвместимост с други знаци, особено в младостта си.

Скорпион

Малко хора знаят как да изчислят зодиакалния знак във Венера. Всъщност това изчисление не е трудно. А какво е Скорпион, когато Венера е в него? Тези хора знаят как да обичат безкористно. За тях желанията на партньора са от голямо значение. Скорпионът винаги иска искрена връзка, готов за безкрайно ухажване. Като цяло ситуацията е много хармонична. Ако преследвате егоистични цели, по-добре е да не се забърквате с представители на този знак. Те са страхотни в откриването на лъжи.

Скорпионите в секса предпочитат активни партньори, които са готови за експерименти. В Лъв понякога могат да бъдат разочаровани. Всичко зависи от това как Лъвът е сексуално освободен. Те незабавно отхвърлят онези, които са твърде пасивни, защото смятат секса за средство за комуникация и не се интересуват от разговор с тъп събеседник.

Стрелец

Много хора се притесняват от въпроса как да разберат в кой знак на зодиака е Венера. Но не всеки може да намери отговора на него. Какво е Стрелец? Ситуацията с този знак е подобна на поставянето на Венера в Овен. Стрелецът се различава само по това, че знае как да манипулира любовта си, пола. Това не означава, че тези хора не умеят да обичат, не са в състояние да изпитат удоволствието от близостта с партньор. Нямат проблеми с пълната съвместимост. Стрелецът си знае цената, много е самоуверен.

Венера в знаците на зодиака при жените показва специални свойства. Например дамите Стрелец вярват, че са подарък на съдбата за всеки мъж. Те трябва да бъдат красиво гледани, постигнати. Не ги интересува дали партньорът ще бъде доволен от резултата или не.

Стрелецът понякога показва страст, но поддържа трезв ум. Тази зодия има ясно разбиране какво струва любовта им. Рисковано е да се забъркваш с тях за малко закачка. Завладяването на сърцето на тези хора е възможно само чрез прямота.

Козирог

Венера в момента на раждането на човек излъчва необикновена енергия. Ако тази планета е в Козирог, това засилва усещането на знака за важността на партньора. Козирозите не са несериозни. Ако вашата двойка не се е получила, това е само защото тези хора имат ясно мнение - съюзът е обречен на провал. Те внимателно обмислят всички плюсове и минуси и правят заключение. За тези, в които Козирогът се влюби, съдбата се усмихна. Той е честен и открит, никога не отива на измяна.

Козирогът съчетава страст и нежност. Те няма да експериментират в секса, ако сметнат, че тестът не е достоен. Това са мъдри хора, които са в състояние да предвидят поведението на партньора няколко стъпки напред.

Жените винаги с ентусиазъм говорят за своя любим Козирог. В крайна сметка той знае точно какво иска тя. Разбира се, Козирогът понякога може леко да приеме връзката. Не се притеснявайте, ако не ви се обади. Можете сами да наберете телефонния му номер.

Водолей

В планетата Венера (зодиакален знак) съвместимостта е заложена от незапомнени времена. И така, какви са Водолеите в тандем с това небесно тяло? Тежко им е в живота, тъй като малцина ги разбират. Съвместимостта на този знак с другите не е толкова силна, колкото останалите. Те са темпераментни по свой начин, не обичат думите. Водолеят може да говори с добър приятел или партньор. Трудно му е с любимата, защото не обича да общува. Трудно е да го опознаеш.

В секса Водолеите поемат инициативата, докато не им омръзне. И сексът им омръзва бързо. Венера в знаците на зодиака при мъжете определя многото качества на неговия подопечен. Мъжете Водолей са популярни сред онези жени, за които сексуалният плам няма значение. Венера в Рак или Дева разпознава Водолей. Чувстват се добре заедно в емоционалната сфера, когато не са нужни излишни думи, защото всичко е ясно в очите.

За Водолей Венера в Лъв е опасна. С такъв партньор животът се превръща в мъка. Мъжете Лъвове може да си помислят, че има дяволи в този „недвижен басейн“, но ще пропуснат. Такава дама е почти невъзможно да се убеди в бурен романс.

Риба

Много хора искат да знаят бъдещето. Те намират Венера в знака на зодиака и следват нейните инструкции. А какви са Рибите, когато попаднат под влиянието на тази планета? Те са ревниви в любовта. Тези хора ценят партньора си, но страхът да не го загубят, да изгубят духовната му връзка ги плаши повече от всичко. Затова са готови да изпълнят всичките му капризи. Рибите са освободени в секса, не търпят предателство. Те си мислят, че са прекрасни. Те са готови на всичко и вярват, че партньорите не трябва да им изневеряват.

Мъжете Риби имат фина духовна организация, която им позволява да угодят на всички, дори на жената Дева. Разбира се, те имат съмнително бъдеще, защото не търпят критики и упреци в леглото.

Иначе Рибите са романтични натури. Тези хора не могат да се нарекат студени. Те имат удивително координирана сфера на секс и любов според Венера. Те понякога мечтаят за Лъв като за верен и страстен партньор, поемат неговия плам за своя сметка.

Като цяло Риби и Лъв имат отлична съвместимост, но натискът на втория може да изкриви всичко. Рибите са мечтателни, сърцата им са готови да приемат всеки. Този талант да обичаш може да изиграе жестока шега с младите собственици на този знак, защото светът е жесток.

любовен хороскоп

В кой знак на зодиака е Венера по време на раждането на човек, е доста лесно да се определи. Най-често хороскопът за съвместимост предизвиква интерес на хората, защото искат да разберат дали между тях има страст и любов. Позицията на Марс и Венера влияе върху появата на интимни връзки и романтика. Ако Венера на мъжа е свързана с Марс на жената, в 90% от случаите между тях се появява силно романтично чувство. Същото важи и за други точни аспекти. Контактът между тези планети е важен за възникването на романтиката, но играе второстепенна роля. Мощна връзка може да се появи само когато са засегнати възлите на Лилит или лунната орбита.

Като цяло анализът на разположението на различни точки и планети в хороскоп за съвместимост ви позволява да отговорите на много въпроси. Можете да получите не само информация за романтичните чувства, но и за последователността на партньорите, социалния успех на двойката. Експертите не препоръчват на хората сами да анализират взаимоотношенията си, тъй като тук трябва да се сравняват много фактори. Казват, че е по-добре да се свържете с астролог, за да изградите хороскоп за съвместимост (синастрия). Твърдят, че по този начин можете да спестите много време, нерви и да избегнете много разочарования.

Функции

Венера е владетел на коя зодия? Тази планета е пазител на залеза – това е знакът на Въздуха, а Телецът е знакът на Земята.

Във физическата вселена Венера съответства на магнетизма. Как се появява тази планета в хороскопа? Той представя нашите чувствени емоции, показва способността ни да обичаме друг човек, способността да изразяваме чувствата си в поезия, изкуство, литература. Изобщо това небесно тяло е отговорно за усещането за любов и красота.

Намирането на Венера в знака на зодиака показва как човек изразява страстта си в интимните отношения, как се отнася към парите, към личното имущество, дали признава етични и естетически ценности.

В домовете на хороскопа тази планета показва в какви области и под каква форма човек извършва финансовите си дела, какво го привлича, какво харесва, какви са неговите артистични (за мъжете - еротични) стремежи.

Венера се противопоставя на логиката. Показва стила на нашите лични взаимоотношения. За мъж на картата тя показва типа дама, която го привлича, а за жената каква жена се чувства. Според Венера ние правим това, което ни харесва и каквото искаме.

Този раздел на нашия сайт е посветен на темата за съвместимост, важна и актуална по всяко време. Този астрологически проект ви предлага не само да оцените съвместимостта с партньор - добра или лоша - но също така дава описание на различни аспекти на връзката. Ето защо тук ще намерите отговори на всичките си въпроси по темата за взаимоотношенията и съвместимостта: за качеството на комуникацията, за любовта, за секса, за взаимното разбирателство ... Просто моля, не се страхувайте или разстройвайте, ако откриете такива недостатъци в анализа на вашите отношения. Нищо не е перфектно в този свят. Всички мечтаем за красива, силна, безгрижна любов. Но в действителност винаги трябва да се сблъсквате с някои трудности. Но това прави живота по-интересен, развива ни и ни прави по-силни и по-мъдри. Хармонията в отношенията най-често не е дар от съдбата, а резултат от работата върху себе си. Всички се учим да обичаме, да се предаваме и да се разбираме. Хороскопът ни не е повод за прекомерна критика или отхвърляне на „не идеални“ кандидати. Нашият хороскоп за съвместимост е интересен инструмент, с който можете да откриете слабости и проблемни области в една връзка, за да вземете нещата в свои ръце и да промените всичко към по-добро с малко работа върху себе си. Може да ви е интересно да знаете: опитът на много астролози, които изучават отблизо темата за любовта и взаимоотношенията, показва, че пълното отсъствие на конфликти и напрежение в една двойка не е много добър фактор за продължителността на една връзка. Когато всичко винаги е добре и спокойно - прекалено е скучно! А кавгите и опасността от раздяла понякога ни напомнят толкова добре колко ни е скъп партньорът. Освен това винаги е толкова хубаво да се поставя! Ето защо, оценявайте любовта - това е страхотен подарък - оценявайте тези, които са близо до вас. И ако все още не сте срещнали своята сродна душа, тогава нашият хороскоп за съвместимост, наистина се надяваме, ще ви помогне с това. Желаем ви любов и хармонични отношения!

Зареждане...Зареждане...