Любовен хороскоп за 2017 година


Любовен хороскоп за 2017 година
Снимка: iStock/Guliver

Овен – голямата любов го връхлита през февруари

За Овена 2017 г. е период на благополучия и радости в полето на чувствата. Още през февруари на вратата му може да почука голямата любов, която след месец ще стигне до логичният завършек – изборът. И представителят на този знак ще трябва да реши дали да продължи напред или да остане на място и да живее както досега.
За Овена, който вече си има семейство годината обещава да бъде тиха и омиротворена. Но ако бракът го свързва с огнен знак, спокойствието ще им дойде в повече. Вялият и скучен живот ще омръзне и на двамата и бракът може да се окаже на прага на разрива.
Отношенията започнали през 2017, обаче, обещават да бъдат дълги и неразрушими. Особено, ако са скрепени пред закона.

Крехки любовни отношения за Телеца
 

Любовният хороскоп вещае за Телеца неопределени, крехки и непостоянни връзки в началото на годината. Философският подход и вродената тактичност ще му помогнат да се справи с всички проблеми и да намери изход от ситуацията, съхранявайки любовния съюз. Желателно е да търси компромиса и са преодолява всички трудности с финес. През пролетта ще успеят да се разсеят и повеселят Телците, които не са обвързани с брак.
Приятни романи, нарастващо чувство на привързаност и любов чака представителите на зодията в началото на топлите месеци. През лятото Телецът трябва да престане да флиртува, а в края на годината да се погрижи за любимия си, за да не влоши отношенията им.

Близнаците да не флиртуват с всеки срещнат през лятото

За Близнаците пролетта на 2017-а е решаваща – или ще живеят с половинките си до края на дните си, или ще се разделят съвсем скоро. Новите познанства ще започнат от лятото, но, макар и с усилия на волята, трябва да се построят да не флиртуват с всеки срещнат.
Семейните двойки до лятото ще минат проверката за здравина на връзката и онези, които устоят на изпитанията ще имат дълга и щастлива връзка.
През зимния период планетите подпомагат възникването на нови чувства, които обещават да бъдат горещи и силни. Но дори този „избухнал” роман да не прерасне в постоянна любов, не бива да се разстройват. Защото Близнаците ще получат безценен опит, който ще им послужи в бъдещи любови.

За всички ДРУГИ ЗОДИИ - ТУК :)

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама