Любовен хороскоп за 2013!

Открий какво предстои за всеки знак в любовта през тази година

Подробен любовен хороскоп за 2013 г. разкрива какви сърдечни трепети ни очакват през следващите месеци.

Прочети какво ще ти донесе 2013-та в сферата на любовта!

Овен

2012-та беше спокойна за представителите на знака, но това ще бъде компенсирано през 2013-та. Юпитер в Близнаци до юни обещава много флиртове, срещи с нови хора. Втората половина на годината ще донесе стабилност в емоционалния живот.
Сатурн в Скорпион те прави сериозна и отговорна, търсеща смисъл във връзките. Вкусът и предпочитанията ти обаче се променят. Уран те прави експресивна и спонтанна. Ограничи напрежението и не позволявай на проблемите да засегнат сексуалния ти живот. Плутон в Козирог ще ти помогне да се абстрахираш от негативните емоции, да приемеш промените и да осъзнаеш, че всеки край носи и ново начало.
Трудното остана в 2012-та, ако връзката ти е оцеляла, това означава, че си я изградила на здрави основи. Ако имаш проблеми, разговаряй, намери баланса, нека логиката ти работи, бъди по-дипломатична и слушай вътрешния си глас, за да успееш. Мразиш рутината и бързо се отегчаваш. Около юни вземи нещата в свои ръце, ако искаш да сложиш край на връзката си. Опитай да не се привързваш към хора, които познаваш слабо.
2013-та е година на решения. Всичко ще се променя между април и септември. Последните два месеца ще ти дадат възможност да подобриш сексуалния си живот.

Добрите периоди през годината са:
23/3-15/4, 28/6-22/7, 17/8-15/10. Бъди внимателна през октомври, защото могат да се появят недоразумения.

Тази година си подхождаш с: Рак, Близнаци, Дева, Везни, Стрелец, Риби

Трудни ситуации с: Телец, Лъв, Скорпион, Водолей

Телец

Решителна година за телците в емоционален план. Ще донесе драстични промени и нищо няма да е както преди. Подобрението ще се случи през втората половина на годината.
Сатурн в Скорпион влияе на връзката ти и ще ви се наложи да вземете сериозни и отговорни решения. Обстоятелствата ще подложат на тест силата на любовта ви. Ако връзката има стабилни основи, не е изключено да обмисляш и брак.
Лятото ще внесе свеж полъх в любовните отношения. Ако не си обвързана, не е изключено да започнеш нова, сериозна връзка с перспектива. Адаптирай се към ситуацията.
Есента и зимата ще компенсират месеците на недоразумения и проблеми. Ако вече имаш брак със здрави основи, няма от какво да се боиш. Бъди търпелива. Дискомфортните усещания ще намалеят до минимум. Прояви разбиране. Бъди гъвкава, но не разкривай своите тайни. Личният ти живот ще бъде гледан през микроскоп от хора, с които вече нямаш нищо общо.
Тази година любовният ти живот няма да е лек и игрив, но ако приемеш промените сериозно, ще ти донесе щастие. Ще се научиш да поддържаш искрата жива. Ако през тази година започнеш връзка, тя е определена от кармата.

Добрите периоди през годината са:
16/4-10/5, 23/7-16/8.

Подходящите зодии са: Рак, Близнаци, Дева, Стрелец, Козирог, Риби.

Бъди внимателна с: Телец, Лъв, Скорпион, Водолей.

Близнаци

През последните години емоционалният ти живот не е бил съвсем лек. 2013-та ще ти донесе прекрасни моменти.
Очаква те ново начало. Ако си обвързана, може да се решиш на брак или дете. Втората половина на годината ще е изпълнена с топлина. Ако просто разширяваш кръга си от приятели, някои взаимоотношения може да придобият еротична форма. Възможно е обаче да срещнеш любовта на живота си. Каквото и да ти се случи, годината обещава всички взаимоотношения да са дълготрайни.
Със Сатурн в Скорпион ще си доста заета и може би ще се принудиш да оставиш на заден план любовните отношения. Време е обаче да направиш емоционална инвестиция, с която да загърбиш предишните неуспехи. Възможностите са много и няма от какво да се боиш.
В началото на лятото положението ще е повече от прекрасно. Годината ти предлага много опции. Ще изпитваш силни емоции, ще проявяваш разбиране, ще бъдеш оценена и приемана. Средата на годината е подходяща и да изчистиш стари, негативни емоции. За тези, които имат връзка, предстои крачка напред във взаимоотношенията.

Добрите периоди през годината са: 3-26/2, 11/5-4/6, 17/8-11/9, 8/10-16/11.

Подходящите зодии са:
Овен, Рак, Близнаци, Дева, Везни, Стрелец, Козирог, Риби.

Бъди внимателна с:
Телец, Лъв, Скорпион, Водолей.

Рак

Позволи си да мечтаеш и да правиш планове, през лятото ще се насладиш на много романтика и красива любов, която ще доведе до сериозна връзка. Ако вече си обвързана, очакванията и желанията ти ще бъдат удовлетворени. Възможно е да се решиш на сватба или дете.
Знаеш какво искаш и какво заслужаваш. Несигурните връзки приключват, любовният ти живот се стабилизира. Уран в Овен и Плутон в Козирог ще донесат тръпки, които от своя страна водят до страхотен секс и истинска, страстна любов.
От юли месец започва нов цикъл и трябва да си готова да приемеш новото. Не прави прибързани постъпки, не се ядосвай, не бъди обсебваща. Обмисли приоритетите си и приеми, че има периоди на възход, но и на падение. Идва момент за отговорни решения.
2013 е година на изчистване, познанствата са интересни, предстои ти обвързване, време е да си изясниш целите.

Добрите периоди са:
10/1-2/2, 14-20/7, 12/9-7/10. Бъди внимателна в дните на затъмнения – 25/4, 10/5, 3/11. В тези дни са възможни затруднени ситуации със семейството и в личните взаимоотношения. Не взимай импулсивни решения.

Подходящите зодии са: Близнаци, Дева, Риби.

Бъди внимателна с: Телец, Лъв, Скорпион, Водолей.

Преразгледай взаимоотношенията си с:
Овен, Везни, Рак, Козирог.

Виж още зодии на страница ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА АСТРО СЪВЕТИ

Как да се обличате според зодията си?
Астро съвети04 НОЕМВРИ 2022

Как да се обличате според зодията си?

Астрологията и модата се събират и ето какво ви казват.

Любима етно кухня според зодията
Астро съвети09 СЕПТЕМВРИ 2022

Любима етно кухня според зодията

Влияе ли астрологията на вкусовете ни? Е, нека видим.

Идеалната професия според зодията
Астро съвети03 АВГУСТ 2022

Идеалната професия според зодията

Да работиш това, което харесваш е истински късмет. Нека видим коя е подходящата професия за вас според зодиакалния ви знак.

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?
Астро съвети22 ЮЛИ 2022

Кой е идеалният сериал на Netflix за вас според зодията ви?

Ако търсите вдъхновение за нова телевизионна обсесия, звездите идват на помощ.