Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2010 18:18 - Как мъжете от различни зодии реагират на изневяра
Автор: reii Категория: Тя и той   
Прочетен: 1493 Коментари: 1 Гласове:
1



Рибите, Близнаците и Водолеят веднага ще поискат развод. Те са собственици и смятат, че всичко трябва да им да принадлежи. Водолеите и Близнаците ще си тръгнат с гордо вдигната глава и с чувство на собствено достойнство. Неприязънта им към теб винаги ще ги съпровожда. Най-различни по вид и тип псувни и ругатни в свой адрес ще чуеш не само от тях, но и от многото им приятели. Рибите могат да изпитат силна агресия. Изблиците на гняв ще предхождат здравия разум. Ако искаш да останеш жива, бъди внимателна. Синината под окото явно няма да украси лицето ти.

Понякога Рибите могат обидено да нацупят устни, особено, ако наскоро са ти подарили ново кожено палто или пръстен с диамант. Не се притеснявай, всичко купено си остава за теб.

Скорпионът ще прояви нежност и чувствителност и ще започне загрижено да те разпитва как си стигнала до този миг, какво те е накарало да направиш тази фатална крачка, какви са причините за изневярата. Истински психоаналитик. Единственото ти утешение е, че след направената анализа той ще си остане с теб. Склони тихо глава и започвай да се разкайваш.

Раците и Девите ще си затворят очите и въобще ще игнорират този случай. Раците, знаейки своята слабост и техника в секса, ще се държат с ръце и крака за теб. Те никога няма да ти напомнят, натякват или упрекват. Ако това е възможно, то ще се опитат да те държат далеч от греха, за да можеш да забравиш човека, който се е опитал да те отнеме от него. Ще се опита да те защити и огради от този досаден тип, който така безцеремонно е искал да нахлуе в живота ти. Ако имаш възможност, не го зарязвай. Твоята липса може да завърши трагично него.

Девите ще преживяват тежко не самата изневяра, а слуховете, които ще плъзнат сред познатите. Те ще лъжат всички онези в очите, които се осмелят така да си помислят за теб: “ Това не е истина, как може да мислите така за нея? Всичко това са зли, гнусни инсинуации.“ Остави го, нека прави това, което смята за добре.

 

Лъвовете само това чакат. Изневерила си, ами разкарай се тогава. Лъвът ще бъдат просто щастлив, че сега има причина да развалят този неудачен брак. Така че по-бързо си събирай багажа, докато не са те изхвърлили без него.

Стрелецът е много търпелив и практичен. Той няма да вдига скандали, да предявява права върху тялото ти, а също и да те поставя пред избор: аз или той. Той просто ще ти предложа да си останете приятели. Е, това не е чак толкова лошо.

Везни – ето тези веднага ще замислят черна мъст. Те няма да чакат удобен случай, за да изневерят. Това ще се случи ако не днес, то утре или на по другия ден със сигурност. И не е известно, чии рога ще са по-дълги.

Овните ще предложат всичко да се обсъди. Ултиматумът ще последва моментално: или той, или аз. Ако му бъде трудно да те разбере, е, приготви се цял живот да изслушваш упреци. Какво да се прави, ще се наложи да се съобразиш с мнението му.

Телците няма да разрушат дома или семейния бизнес заради такава дреболия, като изневярата. Ако, разбира се, в тази връзка няма и никога не е имало любов.

Козирозите никак няма да реагират, защото първоначално ще ги напуснеш, а вече след това ще изневериш. В противен случай той може просто жива да те изяде.




Тагове:   как,   мъжете,


Гласувай:
1



1. trjufelihayver - ....
09.11.2010 19:56
Това за мен е най-гадното,още преди да е изневерила щяла да избяга от мен :D
Забавни са тези категории
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: reii
Категория: Забавление
Прочетен: 76001
Постинги: 48
Коментари: 10
Гласове: 33
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930