ОВЕН (21.03. - 20.04.) 
ЖЕНА:
 
Жената Овен е самоуверена. Хапактепът е подобен на вулкан-или нещо такова. Много голям инат е, счита своето мнение за истина от първа инстанция и го налага на всички, особено на приятелите си. Ако тя мисли, че вие сте кретен-ще ви го каже право в очите. За да я завоюваш е необходимо да покажеш колко си властен, силен и уверен в себе си. Запомни: Тя не може да понася слабаци, ревльовци и всички, които имат някакво мнение, различно от нейното по каквито и да е въпроси. Наистина, нея не се налага да я завоювате. Тя е свикнала да доминира и задължително ще ти предложи да се явиш утре в 18.30 в парка за участие в разюздана оргия. Много обича секса, и в леглото използва такива разкрепостени техники, на които би завидял и автора на Кама Сутра. 
МЪЖ: 
Заради щастието си е готов да действа безогледно. При него присъства комплексът на жертвата. Толкова често той жертва нещо скъпо заради благото на любимата... Не обича да изневерява. Прави секс с трагична гримаса на лицето, сякаш мислейки, че това му е за последно. Клиничен случай в любовта. Тя трябва да е единствена и за цял живот. Никога няма да те пусне, освен в краен случай и докато диша. Авантюрист, но разумен! 



ТЕЛЕЦ (21.04. - 21.05.) 
ЖЕНА:
 
Жената Телец е изключително земна. Обожава да се забавлява, при това по възможност в компанията на много приятели. Тук няма да минат никакви уверения във вечна любов, подобно на тези при рака. В действията си с нея трябва да сте по-непосредствени и прями. Направи така, че да й е интересно с теб, подари й няколко женски дреболийки, малко стандартна романтика – и тя е твоя. Основно - не трябва усилено да се домогваш до нея, защото тя е много голям инат. Така че тук следва да се възползваш от проверената от времето стратегия: по-добре един час да почакаш, отколкото три часа да се й се молиш. Тя изглежда обикновено много стилно и женствено, понякога е умна. В леглото обича стандартните неща, и към нестандартни е по-добре да не опитвате шзобщо да прибягвате. Сред Телците често се срещат лесбийки?! 
МЪЖ: 
Мъжът Телец е добър и уверен в себе си. Вярва на 100%, че той е единственната опора за всяка слаба жена. Без него тя е за никъде, дори и в тоалетната... А я си представи, че нещо може да й се случи дори и там!? Необходимо е да я спасява! Често при него възникват бащини чувства към жената до него. Изневерява само когато се напие. След което страхотно се измъчва и ругае себе си. В секса предпочита стандартните неща на млади години, а в по-зряла възраст е готов да експериментира смело и безотговорно. В крайна сметка обаче от него не могат да се очакват някакви ниобичайни изненади. Вечен и непоклатим като скала. 

БЛИЗНАЦИ (22.05. - 21.06.) 
ЖЕНА:
 
Много странна лелка е жената Близнак. Наглед обикновена жена, но всъщност наистина много странна. Сигурно си забелязал как не по детски работи нейният мозък. Нейният характер се променя непрекъснато. Тя ту те боготвори и само да щракнеш с пръсти, тича да те задоволи, ту захвърля четката ти за зъби след теб. Същото е и в секса: нейните фантазии могат да се сравнят с тези на маркиз дьо Сад. В същото време - на следващ ден тя може да каже, че да правиш секс е все едно да ядеш месо от умрели животни. Така че трябва да се ориентираш на място и според случая. В леглото е доста разнообразна. Биват лесбийки, зоофилки и изобщо всякакви... 
МЪЖ: 
Не е прост. В неговата съдба винаги трябва да са двама. Или неговата втора половинка си ти, или това е неговата собствена натура. При втория вариант не ти завиждам. Такъв човек е пълен с неприятни изненади. В секса не е егоист... и това е парадоксално. Обича да доставя удоволствие. Ако това не се случи - изпада в дипресия. Добър стопанин. Може да мие чинии. Счита духовната близост за главна в отношенията. Сваля се лесно, защото е похотлив, макар и да се преструва на скромен. 



РАК (22.06. - 22.07.) 
ЖЕНА:
 
Досадна, мнителна, мечтателна девойка. Много прост обект за завоюване - достатъчно е да я убедиш, че е прекрасна, умна, обаятелна, единствена и неповторима, и т.н. Казвай, че не можеш да живееш без нея, че тя е за теб като глътка чист въздух, с две думи, лъжи, без да ти мигне окото. Истина е, че тя има много комплекси, и затова бързо ще се привърже към теб. Само че също така бързо ще й омръзнеш, защото тя не знае какво в същност иска. Но ако ти я изоставиш, ще я измъчват такива дипресии, че дори на мен ми става страшно. Тя няма да те остави на мира още няколко години: ще ти се обажда, и ще ти досажда по най различни начини. И непрекъснато ще реве, че ти си такъв... надсмял си се над нея и си я изоставил, бедното девойче. С две думи страшна работа! В леглото показва чудеса от акробатичното изкуство, защото е там не за пръв път, и не за втори. 
МЪЖ: 
Парадокс. В живота е до неприличие добър домакин и на вид е много семеен човек. Но ако не го задоволява сексуалният живот с жената или приятелката, изневерява. Измъчва се от любов към две жени. В секса забравя за себе си, стремейки са да достави удоволствие, без да се интересува какво възбужда партньора най-много. Обича да прави хубави подаръци във вид на цветя, парфюми и т.н. 

ЛЪВ (23.07. - 23.08.) 
ЖЕНА:
 
Диагноза: Мания за величие. Непрекъснато изпитва оргазъм от своята неповторимост. Така че трябва да се играе само на тази струна. Всичко, което ти можеш да направиш, направи: да й подариш обици с изумруд, околосветско пътешествие, три пъти на ден да й се кланяш, да я убеждаваш колко е великолепна, а също така да си направиш ТАТУИРОВКА с нейното име на гърдите си. Обаче не забравяй че в краката й се търкалят множеството поклоници. Така че ти си само аргумент в полза на нейната неповторимост. Тъй или иначе ти нямаш право да и изневеряваш - това е нейната привелегия, на безсмъртната богиня и царицата на мира. За да я завоюваш, ще ти трябват много пари, много свободно време и е нужно добре да я омайваш с думи. И така, в леглото лъвиците са добри, но дори и тук се появява осъзнаването на собствената им неповторимост. 
МЪЖ: 
Уникален човек. Тук манията на величие прехвърля всякакви възможни предели. Ако ти не се възхищаваш от него, не слушаш неговата гениална музика, стихове и т.н. – морално ще те размаже и няма да се замисли. Той счита себе си за единствения мъж на тоя свят, за мъжа, който знае в какво се състои щастието на цялото женско население... в НЕГО! Той е козарят, а жените са козите! Само той знае от какво имат нужда те. Нали той е Тутанкамон, Херакъл, Цезар... Той е завоевателят, той е властелинът. В секса... Хм... дори една дума да кажеш... Необходимо ти е да разбереш веднъж завинаги, че след като се е съгласил да прави секс с теб, той ти е направил много голяма услуга. И само да си посмяла след тази нощ да не напишеш хвалебствена песен за НЕГО, или в краен случай Ода... 



ДЕВА (24.08. - 23.09.) 
ЖЕНА: 
Фригидна идеалистка. Чака своя принц на бял или светлосин кон... и няма да легне с никого.... докато Той не се появи. Съмнително е обаче дали и с този принц ще си легне. Всички хора, освен разбира се нея, са пълни отрепки и тотален боклук, но този “факт” тя крие от останалите и се прави на много мила и обаятелна лелка. Обича да флиртува с мъжете, но винаги в последен момент ги изоставя. Може с години да не прави секс и това не й пречи. Нейните сексуални алгоритми изцяло се контролират от разсъдъка, затова да се надяваш на чувствената й страна и на въздишки под луната, това би било умряла работа. Единственият сигурен начин да се преспи с нея - това е първата брачна нощ. Но за да се ожениш, е необходимо десет години мило и романтично да я ухажваш. В леглото се държи малко пасивно, обаче е много лесно да я навиеш на всякакви диви извращения. Обикновено сред Девите се срещат най-много лесбийки. 
МЪЖ: 
Естествено егоист. По рода си уникален. Човек, който има комплекси заради наименованието на собствената си зодия и на този фон отчаяно се стреми да изглежда по-мъжествен, отколкото е всъщност. Понякога е много краен. Опитва се да очарова и да доказва своето превъзходство над останалите. Обича да изрича комплименти, а още повече да гледа на реакцията на тях. Ако вижда, че комплиментът е успял, няма спиране... Категорично да не му се вярва! 
В леглото обикновено не представя нищо убедително. Вместо бурен и страстен секс може да чете книга или да гледа телевизия (или още по-зле - компютър), казвайки че неговата мантра е уморена. За да го накараш да легне с теб, са необходими сълзи, романтични клетви, страстни признания и всякаква романтична глупост. Не е склонен да експериментира. 

ВЕЗНИ (24.09. - 23.10.) 
ЖЕНА: 
Домашна девойка. Не може да си представи живота си без половинка и много рано се омъжва. Така че всячески й показвай, че имаш сериозни намерения, и че ти не си един от гадните вятърничави самци. Много е капризна, непрекъснато се обижда. Обаче, ако се влюби, спира да се обижда, и се опитва да изравни всичките остри ъгли във вашите отношения. Също като Телец обича всякакъв стандартен романтизъм и женски дрънкалки. Понякога изведнъж започва да се преструва на такава, каквато не е, и тогава е необходимо да играете заедно с нея, за да не я настройвате против себе си. 
Сексът обикновено бързо й омръзва, и го прави само за да не тръгне слава, че е фригидна, защото е много зависима от чуждото мнение. В леглото е често еднообразна. 
МЪЖ: 
Супер послушно момче. Внимателен, вежлив и грижовен. Не изисква повишено внимание към своята личност. Скромен - и с това привлича. Но понякога тази му скромност води до едипов комплекс. Иска ти се да вземеш това бебе на ръце и да му дадеш да суче, само и само да не те гледа с влажни очи. В леглото е нежен. Често от излишна емоционалност и духовност се получава не секс, а сълзиви обятия. 
Не обича секса. Може и без него, задоволявайки се с топла супа, топло легълце и удобно жилище. Когато остарее, става непоносим. Защото се вдетенява и наистина иска да суче. 


СКОРПИОН (24.10. - 22.11.) 
ЖЕНА:
 
Обича секса. Умее да прави секс. Иска да прави секс. Да, по точно целта на живота й това е сексът. Обикновено няма нужда да я сваляш, тя просто идва и ти казва: Аз те искам. В нейно присъствие стои над всички, дори и над римския папа. Много обича да разговаря на темата секс и за своите минали похождения – не ревнувай! Съдбата на вашите по-нататъшни отношения изцяло зависи от първата нощ - ако ти не я задоволиш, не ти завиждам. Обаче, дори и да я задоволиш, пак не ти завиждам, защото не всеки мучачо ще издържи 5-6 часа нон-стоп. В леглото тя... как да ти кажа... с две думи... ще стигне и за теб, и ще остане за още няколко Хирошими. 
МЪЖ: 
Хубав секс. Обаче без мозък. Мисли само с една гънка - тази в гащите си. Търпелив е. Има готовност да слуша твоите изповеди за тежката женска участ. Ще прави състрадателна физиономия, та дори и може да пусне и някоя сълза заедно с теб. Но всичко това е само тактика на скорпиона - да му се довериш и след това да те свали. Сутринта няма да забрави да ти поиска телефона. Не търпи упреци по въпросите за секса. Той е ненадминат майстор. Ако не си свършила още от първите прегръдки, ще те измъчва докато не ти се появят първите орално-генитални мазоли. Рядкост са тези, които могат да задоволят неговата бурна сексуална фантазия. Ако това се случи, то тази девойка спешно се помещава с червен маркер в неговото тефтерче с победите и стратегиите на полето на секс-битките. 

СТРЕЛЕЦ (23.11. - 21.12.) 
ЖЕНА:
 
Романтична праволинейна кучка. Не може да лъже, когато става дума за другите: открито ще каже, какво мисли за теб и как по-добре да стигнеш по известно направление... Обаче за себе си може да разправя такива неща, каквито и Най-Великият не е сънувал. Обича всякаква евтина романтична глупост, като да четеш сълзиви стихове, срещите при пълнолуние до фонтана и падане на колене при обясняване в любов. Първия ден й подари букет от рози и се разходете. Втория ден й подари букет от рози, разходете се и я целуни. А на третия: просто и сърдито спи с нея. Често изпада в депресия, тогава по-добре е да не си при нея. Ако забележи, че й изневеряваш, ще изпада в депресия по-често. Обаче е невнимателна, затова лесно може да я излъжеш. В леглото понякога изпитва доста странни комплекси, но като цяло е добра. 
МЪЖ: 
Нещо като Попай-моряка. Бодър с тялото и духа си. При това – винаги. Което в общи линии може да предизвика силно раздразнение. Старае се да обезпечи къщата и семейството. За това ще се пъха във всякакъв бизнес, доходен или не. Не е скръндза. Неговата позиция е “всичко най-добро за мен и моето семейство”. Секс прави по пионерски – бързо и пламенно. Обаче бизнесът при него е на първо място. Иска деца и то много. За да има с какво да се гордее пред началниците, подчинените. А ако ти му родиш футболен отбор, ще те обсипе със злато, с палта от естествена кожа и курорти, никога няма да ти изневери, дори само от чувството за дълг пред Семейството. Радостта от секса разбира, когато остарее, когато, както се казва, горе иска - долу не може. 

КОЗИРОГ (22.12 - 20.01.) 
ЖЕНА: 
Като цяло, много прилича на Девата, само че е доста озадачена сексуално и страда от невероятна мания за величие. Всички хора счита за боклуци (може би те това заслужават). Дори ако си смесица от Шварценегер и Айнщайн – ти пак нямаш шансовете да я имаш. Въпреки че тя постояно иска секс. Постоянно - в смисъл всяка секунда. Затова единственият изход за нея е мастурбирането, към което често прибягва. При това количеството на оргазмите за един ден понякога надвишава 40. Запомни, ти не можеш да я спечелиш, без значение колко време я ухажваш и се контиш пред нея. Тя сама избира партньора си, при това винаги греши. Но, така или иначе, никога не му изневерява. В леглото се държи агресивно, взима контрола в своите ръце: ще правиш това което, тя иска. Често е бисексуална. 
МЪЖ: 
Манията на величие тича след него с мегафона и транспарантите. Мрази жените като разумни създания. Счита, че мястото на жената е в кухнята и че право на глас тя има само на 8-ми март. В случай на изневяра от твоя страна страна, ще те напусне, без много да ти се обяснява, казвайки, че ти с твоя мозък все едно няма да разбереш неговата Велика цел в живота. В леглото понякога прибягва до садомазохизъм (разбира се в ролята на Господаря). Не мисли за това, как да ти достави удоволствие. Изобщо може да мисли за други неща, например, какъв неповторим мъж е той. Можеш да го привържеш към себе си само с възхищение и безкрайни оригинални комплименти. Но в случай на повторение и на един от тях, той ще те напусне, пак без да дава обяснения. 

ВОДОЛЕЙ (21.01. - 19.02.) 
ЖЕНА:
 
Типично хипи. Има гигабайтове от приятели от мъжки род и веднага ще те зареже, ако й забраниш да се вижда с тях. Не я интересуват парите и твоят имидж, така че може да си отдъхнеш. Обаче добре да имаш малко коефициент на интелигентност по-висок от този на пълен кретен. Обича свободата, затова не иска да се привързва към никого. Сексът я интересува слабо, така че и от тази страна не може да спечелиш. Понякога при нея има доста странни настроения, по време на които може да прави много диви неща. И по времето на такива настроения по-добре да не я закачаш. В леглото се държи достойно, но рядко изпитва удоволствие от секса. 
МЪЖ: 
Естет и егоист. Като правило, интелигентен и при съответното образование може да порази с интелекта си. Може да ти разправя за всичко на този свят непрекъснато. Обича да бъде център на вниманието. Често се влюбва, но бързо губи интерес, ако поредното момиче не го достига умствено. В секса е изобретателен. Цени свободата си, както духовната така и телесната. Ще ти изневерява, докато е здрав и прав. 

РИБИ (20.02. - 20.03.) 
ЖЕНА: 
Просто находка. Ако силно го поискаш, ще спиш с нея. Изобщо не може да контролира своите чувства и емоции, и ти може да се възползваш от това. Тук ще мине всяка чувствена фраза: тайните бележки, неочакваните цветя в апартамента, нежните докосвания, шепотът на уше. Обаче запомни: нейната интуиция превъзхожда твоята. Затова дори не се и опитвай да я лъжеш. Необходимо е сам да вярваш в това, което й казваш. Себе си обаче тя лъже постояно и в неимоверни количества. Така че нейните представи за теб ще бъдат изопачени с помощта на емоциите й и сигурно това ще е в по-добрата посока. Обикновено рибите се интересуват от окултните и религиозни неща, така че може без проблеми да им поискаш мистичен или тантрически секс. В леглото се държат приятно, понякога малко сковано. Практически всички Риби са БИ. 
МЪЖ: 
Физическото олицетворение на рибата. Пъргав и неуловим. Ако ти изневери, ти никога няма да разбереш за това. Щателно се конспирира. Но в къщи и при семейството си изглежда абсолютно искрен. Често изпада в дипресия заради неосъществени планове и надежди. В секса постоянно търси нещо ново, експериментатор е. Дори да се ожени и да има деца, това пак няма да го задържи. Ще ви изневерява и ще се конспирира.

Snews.bg

TrafficNews.bg