С какъвто се разделиш, такъв ставаш

Сбогувайки се с близък човек, ние изненадващо откриваме у себе си негови качества

 

Раздялата е болезнено събитие. Неслучайно се казва, че раздялата е една малка смърт. Но колкото и да е странно, разделяйки се с близък човек, ние с изненада откриваме у себе си неговите качества.



У нас изведнъж "се пробужда" Овен, Телец или Козирог - в зависимост от това, под кое съзвездие е роден бившият ни партньор. И така, ако сте се разделили...



... С ОВЕН


У вас ще се появят повече “овнешка” енергия и огън. По-лесно ще преодолявате препятствията, ще реализирате идеите си и ще постигате целите си. Станали сте по-смели, по-решителни и по-предприемчиви. По-малко ще се уморявате и няма да се оплаквате от съдбата - обратно, ще започнете да ободрявате другите, да им вдъхвате самоувереност. Във вашето обкръжение ще се появят повече мъже, тъй като Марс, управляващ Овена, е мъжка планета. Може да получите предложение за работа в мъжки колектив.



... С ТЕЛЕЦ


Рано или късно ще забележите у себе си стремеж към типично “телешки” занимания като ръкоделие, земеделие, цветарство и т.н., и те, за ваша най-голяма изненада, ще започнат да ви доставят огромна радост и наслада. С интерес ще разгръщате списания по шев и бродерия, ще си направите зимна градина или ще си вземете домашен любимец. Ще се научите да забелязвате красотата у околните, в природата и света като цяло. Ще се сдобиете с нови влиятелни приятели и делови качества.



... С БЛИЗНАЦИ


Ще станете по-мобилни и общителни, с лекота ще се отнасяте към трудностите. Няма да можете дълго време да стоите на едно място и ще правите чести промени. Ще ви се прииска да се заемете с подмладяване на организма си, ще се обличате по последна мода. Ще създадете много нови познанства, ще ви звънят по всяко време на деня и нощта. Вие с удоволствие ще учите всичко ново, независимо дали е каране на кола, работа с компютър или производствена технология.



... С РАК


Във вашето обкръжение ще се появят нови познати - хора, за които семейството, роднините, децата са от огромно значение. Ще прекарвате повече време с роднините си, ще се заемете с решаването на техните проблеми. Ще станете по-емоционални и раними, много чувствителни към ласкавите думи и към критиките, но затова пък ще се научите да гледате на трудностите с лекота и бъдещето ще ви се струва светло и щастливо.



... С ЛЪВ


Ще ви се прииска да се занимавате с творчество, да посвещавате повече време на изкуството. Ходенето по музеи, галерии, театри, концерти ще започне да ви доставя огромно удоволствие. Край вас може да се появят творчески натури със свободни професии - художници, режисьори, майстори на народните занаяти. Едновременно с това у вас ще се породи вкус към красивите скъпи вещи. Ще ви се прииска да купувате редки накити, антикварни мебели, луксозни коли, да смените жилището си, да се преместите в по-престижен район.



...С ДЕВА


На пътя ви ще се окаже човек или същество, за което ще трябва да се грижите - престарял далечен роднина или бездомно животно. Междувременно може да откриете у себе си любов към точните науки - математика, физика, астрономия. След раздялата с Дева за хармонизиране на вътрешното състояние е полезно да започнете да отглеждате стайни растения, да се отдадете на благотворителност или грижи за близки хора.



...С ВЕЗНИ


Животът ще ви предостави шанс да се запознаете с нови делови партньори и да подобрите отношенията с предишната си компания. Работата ще започне да ви носи повече удоволствие и пари, като за ваш късмет няма да е необходимо да се претоварвате. Работата ще ви помогне да преодолеете раздялата с близкия човек. Ще забележите у себе си проява на дипломатически качества, умение да помирявате враждуващи страни, да изглаждате конфликти.



...СЪС СКОРПИОН


В живота ви ще започнат да стават чудеса - вероятно ще започнете да проявявате необикновени способности като ясновидство, хипноза, телепатия и т.н. Не се чудете, ако успеете да установите контакт с извънземни или започнете да сънувате пророчески сънища. След раздялата със Скорпион може да станете магьосник, ясновидец или просто човек, добре разбиращ същността на всяко явление и душата на всяко живо същество. Заниманията с езотерически науки ще ви избави от тъгата от раздялата.



...СЪС СТРЕЛЕЦ


Ще започнат да ви интересуват философията, религията, историята на родния край. С голямо желание ще тръгвате към нови места, дори ще залегнете над учебниците, ако откриете пропуски в образованието си. Съдбата ще ви предложи приятели пътешественици или работа, свързана с обучение на хора.



...С КОЗИРОГ


Обстоятелствата ще изискват от вас да се отнасяте внимателно към законите, да се научите да уважавате началниците си и по-възрастните, да бъдете по-подредени, стриктно да изпълнявате задълженията си. Изведнъж може да проявите завидни трудови качества и стремително да се изкачите по служебната стълбица. За да се справите по-бързо с унинието от раздялата с Козирог, е полезно да се съсредоточите върху някакъв важен за вас въпрос или занимание, да се заемете с грандиозен проект. Една от възможностите е да започнете здравословен начин на живот.



...С ВОДОЛЕЙ


Очаквайте изненади: вероятни са запознанства с оригинални личности, с хора с необикновени професии, с изобретатели. Съдбата може да ви поднесе неочаквани обрати, свързани с преместване на ново място, работа или обкръжение. Ще ви се прииска да започнете нещо ново, например да скачате с парашут, да тръгнете на околосветско плаване, с една дума, да правите неща, които преди не са ви интересували. Експериментирайте смело, това ще приповдигне настроението ви и ще ви зареди с оптимизъм.



...С РИБИ


Ще ви се прииска да слушате музика за медитация, да прекарвате повече време сами, повече да си почивате. Не се чудете, ако започнете да се занимавате с автотренинг, по-често да се разхождате сред природата, да мечтаете, да философствате. Ако в живота ви се появи нов познат, едва ли ще го допуснете напълно до себе си, защото ще се нуждаете от лично пространство. В обкръжението ви може да се появят мечтатели и идеалисти, хора, търсещи психологическа подкрепа или такива с изтънчено усещане за света.

 

 

Изт.: интернет





{START_COUNTER}