.

Как да я свалиш според зодията ѝ

Как да я свалиш според зодията ѝ
Снимка: iStock

Ако се чудиш как да свалиш момичето, по което си падаш, разбери каква е нейната зодия и прочети по-долу съвети, които ще ти бъдат от полза. Също така ще разбереш и как да я задържиш, след като вече си успял да привлечеш вниманието ѝ и да бъдете двойка.

 

Как се сваля жена зодия Овен?

Представителките на тази зодия трябва да се свалят бързо и настойчиво, в противен случай те губят интерес. Тя ще даде всичко веднага или нищо никога, така че няма какво да се чудиш и маеш, опитай късмета си. За да привлечеш вниманието ѝ, трябва да направиш нещо забележително. Те правят впечатление на жени, които не обичат джентълменските прояви, но това не е така. Тя може да не иска да ѝ подаваш ръка, когато слиза и да ѝ носиш чантата, но оценява тези жестове, ако проявиш желание да ги правиш.

 

Как се сваля жена зодия Телец?

Представителките на тази зодия като цяло са доста зрели личности. Обикновено имат малко излишни килограми, но въпреки това са супер чаровни. Тя обича да хапва вкусна храна, обича сладките изкушения и обича да бъде милвана по ерогенните зони. Жените – телци са максималисти и обичат да имат всичко. Когато това не се случи, те са истински нещастни и недоволни от живота. Ако искаш да я впечатлиш, трябва да ѝ разказваш интересни истории, да я разсмиваш и да ѝ пееш романтични песни.

 

 

Как се сваля жена зодия Близнаци?

Техният живот е изключително разнообразен и пъстър, така че с тях никога не е скучно. На някои хора тази динамика им харесва, на други – не, така че първо прецени дали това момиче наистина ти допада, а после започни да го сваляш. Близнаците изглеждат доста лекомислени личности, но те всъщност са доста пресметливи. В началото на всяка връзка те са много любопитни и имат голям интерес към партньора си, но с течение на времето го губят, особено ако се почувстват сигурни във връзката си. Може да привлечеш вниманието ѝ, като си говорите за общи познати, разучавате нови секс пози или гледате някакъв еротичен филм.

 

Как се сваля жена зодия Рак?

Внимавай с това момиче, защото то е склонно да се вкопчи във връзката ви и да не те пусне да си отидеш, дори когато искаш това. Ако обаче нещата помежду ви вървят добре и се разбирате, ще се радваш на безоблачна връзка и вкусно хапване. За добро или лошо представителките на тази зодия си падат предимно по момчета с добро финансово положение. За тях е по-важно един мъж да има пари, за да може да подсигури семейството си, отколкото да е умен, забавен и добре изглеждащ. Ако искаш да ѝ се харесаш, не трябва да я караш да ревнува и трябва редовно да я радваш с дребни жестове.

 

Как се сваля жена зодия Лъв?

Тя няма да ти обърне никакво внимание, ако нямаш мускули, хубава кола и готини приятели. За да привлечеш вниманието ѝ в началото, ще трябва да ѝ правиш романтични жестове и серенади, ако можеш да пееш, разбира се. Лъвиците обичат да водят атрактивен начин на живот и за тях е важно партньорът им да бъде в главната роля. Те никога не мрънкат и не се глезят да глупости, така че може да бъдеш спокоен. Единственото, което иска тя, е да бъде уважавана и да се зачита личното ѝ пространство.

 

Как се сваля жена зодия Дева?

Представителките на тази зодия са изключително интересни личности. Те знаят правилата на играта, но обичат да ги нарушават. Повечето Деви изглеждат доста отракани, но всъщност не са такива. Младите момичета често се срамуват от своята неопитност в любовта, а по-зрелите жени са надраснали тези неща, нямат комплекси и не се притесняват от нищо. За да ѝ се харесаш, трябва да бъдеш мил, директен и добър в леглото.

 

Как се сваля жена зодия Везни?

Везните държат много на мнението на околните и затова правят всичко възможно, за да им се харесат. Те обичат да флиртуват, но това не означава, че правят безразборен секс. Везните са изключително взискателни, когато си избират сериозен партньор, така че трябва да внимаваш много. Те харесват мъже, които знаят как да бъдат по-силната половина от една двойка и умеят да водят напред и нагоре. За да се чувства добре с теб, трябва да водите спокоен начин на живот, да не се карате излишно, да ѝ подаряваш цветя с или без повод и да ѝ носиш закуска в леглото.

 

Как се сваля жена зодия Скорпион?

Представителките на тази зодия си падат по силните мъже, които са трудно манипулируеми. Скорпионите са изключително страстни и излъчват невероятен сексапил. За да бъдете щастливи заедно, трябва да я обичаш силно и да задоволяваш капризите ѝ, което често ще ти бъде скъпо. Ако нямаш финансови средства или не смяташ за добра идея да харчиш големи суми по гаджето си, по-добре не се захващай с момичето, на което си хвърлил око.

 

Как се сваля жена зодия Стрелец?

Стрелците обичат да гледат напред в бъдещето. Тя ще гледа не само към целта, т.е към теб, но и зад теб и ако не види нищо интересно, няма да ти обърне никакво внимание. Представителките на тази зодия обикновено са смесица от нежна дама и груба спортистка. За да успееш да задържиш вниманието ѝ, трябва да си постоянно в движение, да правите страхотен секс и да ходите заедно на лов/риболов. Стрелците обичат да ловуват, като най-любим им е „ловът на гадже“. Често обаче, когато успеят да свалят някого, той им става скучен и си поставят по-трудно достижима цел, за да им бъде още по-интересно.

 

Как се сваля жена зодия Козирог?

Младите представителки на тази зодия са доста „суховати“, особено в сексуален план. Те имат нужда от години и опит, който да натрупат, за да се отпуснат и да се наслаждават напълно на секса. Ако не успяваш да задоволяваш половинката си, тя няма да ти каже нищо, но ще ти изневери или ще те напусне заради първия мъж, който е по-добър в леглото от теб.

 

Как се сваля жена зодия Водолей?

Ако искаш да я впечатлиш, трябва да станеш неин приятел и съмишленик. В същото време обаче трябва да бъдеш интересен и да не се сливаш с тълпата. Като цяло представителките на тази зодия не са никак чувствителни, но пък са доста интересни и непредсказуеми личности. Водолеите обичат свободата си, не са ревниви и водят интересен начин на живот. За да се развива връзката ви и да бъдете щастливи заедно, сексът трябва да е на ниво, да е разнообразен и понякога да е нестандартен. Ако искаш да ѝ подариш цветя, в никакъв случай не се спирай на ярко червени рози. Представителките на тази зодия предпочитат студените цветове.

 

Как се сваля жена зодия Риби?

Нормално е да си падаш по това момиче, защото тя е изключително приятна компания. Когато сте заедно, ти сякаш забравяш за света около теб. Рибите опияняват лесно и затова трябва да бъдеш внимателен с тях. Сигурно ще ти се стори странно, но ерогенните зони на тази зодия са ходилата. Така че може спокойно да ѝ предложиш масаж и да я дариш с няколко целувки в тази област.


Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...