Астрологичен анализ на съвместимостта между мъж и жена

Любовен хороскоп

Астрологичната услуга „Любовен хороскоп”, анализира отношенията с вашия партньор според това как си взаимодействат вашите лични планети – Слънце, Луна, Венера, Марс, Меркурий + Юпитер и Сатурн. Това позволява да видите както положителните връзки между двама ви, така и евентуалните трудности, пред които ще се изправите в съвместния ви живот. Според характера на планетите и естеството на аспектите в синастричния (любовния) хороскоп са дадени и насоки как да се справите с трудностите.

Анализират се най-важните компоненти на една връзка: любов, страст, разбирателство, общуване, потенциал за съвместен живот, проблеми, фактори показващи напрежение, стрес или щастие и късмет.

Услугата „Любовен хороскоп” изчислява апектите между вашите планети и тези на парньора и ви дава анализ ДВА от тях. За да прочетете пълния текст на хороскопа, трябва да изпратите SMS.


Вашите рождени данни



Рождени данни на вашия партньор


Използвайки нашите услуги вие се съгласявате с политиката за защита на личните данни

Разкрийте с помощта на астрологията как вашите планети взаимодействат с планетите на вашия партньор и вижте какви са следствията от това. Синастрията е най-обективният и точен астрологичен метод, с помощта на който може да разберете доколко сте съвместими, трайни ли са чувствата ви, и какви проблеми могат да възникнат в хода на вашия съвместен живот.


Хороскопът е напълно верен за мен и съпруга ми. Дава насоки да преодолеем трудностите, различията. Ще използваме положителните аспекти на планетите. Благодаря ви.

Явора Опрова

Невероятно!:) Това, което прочетох в любовния си хороскоп е просто едно абсолютно точно потвърждение на реалната ни връзка с моя приятел. Благодаря Ви!!

Петя

Любовният хороскоп, който получих от сайта се доближава много до професионалния хороскоп, който ми беше изготвен от известен астролог преди един месец. Даже този на astro5 като цяло звучи по-ведро и оптимистично. Доволна съм от резултата, препоръчвам услугата. С.